Öntapadós bútorfólia alá milyen ragasztót tehetek még, ha biztosabb eredményt szeretnék?
Figyelt kérdés
Van pár igen kacifántos rész, amit sok darabból tudok csak lefóliázni, az ilyeneknél milyen ragasztót használhatnék a széleken, hogy erősebben tartson?2021. nov. 29. 19:12
1/5 anonim válasza:
Minthogy a fólia hátoldalán gyárilag ott a ragacsos réteg, bármit használsz, annál erősebb nem lehet.
Legfeljebb a felület tökéletes előkészítésével kihozod a ragacsból a maximumot, de szerintem ne legyenek illúzióid: hamarosan elkezd elmászni, leválni, ezeket a fóliákat nem az örökkévalóság számára készítik. Talán sík felületeken, takart éleknél lehet tartós eredményre számítani.
2/5 anonim válasza:
Remekül lehet formázni hajszárítóval.
videón Fóliás Juci megmutatja.
3/5 anonim válasza:
Foltbenzint! Takarítsd le vele vegytisztára a felületet.A hajszárítóval betunkolt műanyaggal az lesz a gebasz, hogy mivel ígyis-úgyis össze fog húzódni a cucc, frankón el fog emelkedni, elhúzza magát. Ha csak magától hagyod akkor ennek jóval kisebb lesz az esélye. A melegítéssel a ragasztót is gyengíted, emlékezz arra, hogy ha el akarsz távolítani öntapadót akkor a hajszárítóval melegítés mindig a legelső módszer...
4/5 anonim válasza:
ma 18:47
Te miről beszélsz? Milliom hajlítás van a fa tálalő szekrényemen és az íveket hajszárítóval melegítettem, úgy tudtam tökéletesen rátenni a fóliát. A mai napig tart.
5/5 anonim válasza:
Ha ragasztót teszel alá, látszódni fog ez a plusz anyag. Elég a fólia ragadóssága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!