Ha kertes házban felújít a szomszéd házon belül, azt én zárt ajtók mellett fogom hallani?
Augusztusban belső felújítást terveznek a szomszéd házban. Előre szóltak, hogy lehet hangos lesz. Vajon fogom azt hallani a saját házunkban? :/
Szobákat rendeznek át, szóval lesz falverés, falépítés, festés meg gondolom ilyenek.
Komoly pszichés problémáid lehetnek ha ettől beparázol. Mi van ha felnyávog egy kanos macska? Idegrohamot kapsz?
Fogod hallani a dohogást, dobogás, a vésőgép zaja is be fog hallatszani biztosan. Nálam is épp dolgoznak a szomszédban, úgyhogy tapasztalatból mondom. Múlt héten 2 napig a láncfűrész men, vágták a fát.
Sakkó mivan? Panelben sem jobb. Viseld el, vagy költözz el az óceán közepére.
Ez főleg a nyílászárókon és azok szakszerű beépítésén múlik.
Pl nekem abszolút semmi zaj nem jött be a házba, addig amíg a konyhai és a fürdőszoba elszívókat be nem fúrták a falakba..., de ez meg szükséges :(
A galád mély hangok nagyon is betalálnak azóta. A flexet, beton keverőt, bontó kalapácsot biztosan hallani fogod. Az, hogy mennyire lesz zavaró, az a házadon múlik, meg azon, hogy mennyire feszülsz rá a zajokra.
Ők feltételezem nem zárt ablaknál bontanak majd, a te nyílászáróid meg gondolom nem hangszigeteltek, szóval biztosan hallani fogod, de szerintem elviselhető mértékben.
Nyugtasson a tudat, hogy biztosan sokkal kevésbé zavaró, mint amikor panelben fölötted, vagy melletted bontanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!