Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szomszèd felújít 2 éve (!...

A szomszèd felújít 2 éve (! ). Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Szóval 2 éve minden egyes héten 3-4 napot folyamatos fúràs és kalapàlàs van. Tegnap ez fél hatkor kezdődött, ma hètkor, de egyre rosszabb. Fogalmam sincs mit csinàlnak már 2 éve egy 2 szobás panelon, ràadàsul úgy, hogy 3 munkás van itt mindig+a tulaj. Papír soha nem volt még kitève.

Mindig ugyanabból a lakàsból jönnek a hangok.

Mit lehet tenni? Már nagyon unom, van jogy egész hètvègèn megállás nélkül fur és kalapàl, hajnal 5-től este 10-ig.

2019. jún. 1. 08:07
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy volt, hogy a család férfi tagja lement hozzá szólni, de az anyja nyitott ajtót és ő fenyegetett meg minket, hogy rendőrt hív, amiért volt pofánk vaoakit leküldeni szólni.
2019. jún. 1. 08:11
 2/13 anonim ***** válasza:
17%

Tűrjél .Eljön majd az idő mikor te is fel újítasz.

Meglátod mennyire nem egyszerű lesz .Még akkor sem,ha nem szenvedsz pénz hiányban .

2019. jún. 1. 08:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Èpítőipari munkásnak tanulok, dolgoztam építkezésen is, felújítàson is, tudom mi az, hidd el. :)
2019. jún. 1. 08:16
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Az már nem felújítás, hanem hobbi. Mire a végére ér mást gondol és kezdi elölről. Ismerek én is ilyet.
2019. jún. 1. 08:37
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Fél , maximum egy év alatt illene már végezni. Ez már hobbi, ismerek én is ilyet, aki 3 évente újracsempézi a fürdőt vagy kétévente új konyhabútor.
2019. jún. 1. 09:10
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Segíts nekik, hogy gyorsabban végezzenek.
2019. jún. 1. 11:07
 7/13 kovpet ***** válasza:
34%

Mi van a házirendben, mikor szabad zajos munkát végezni?

Fél hatkor még biztosan nem. Hívj rendőrt ilyenkor.

2019. jún. 1. 12:20
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Egy panelházban alkalmazkodni kell a többi lakóhoz! Ők viszont már 2 éve felújítanak, kiírás nincs, hogy "Szíves elnézésüket kérjük..." vagy valami, és amikor szólva van nekik, még ők vannak megsértődve, ők fenyegetőznek rendőrrel??? Hát ez vicc! Pont hogy inkább Neked lenne jogod feljelenteni őket csendháborításért! *Lenne? Van is!
2019. jún. 1. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
7%

Te még csak tanuló vagy,és ezt fogod megtanulni,semmivel sem leszel náluk külömebb .Rendőrt hívni,nevetséges ötlet.

Még oda sem mennek ,ahova aztán igazán menni kellene .Nem erre vannak kitalálva .

Ti még a szocializmusban éltek,ott volt csend rendelet .

Elvileg egész nap az van ,amit nagyon nehéz betartani .

Megmondta a Viktor,akinek valami nem tetszik itt az országban,el lehet menni .

Ebben a kérdésben erős túlzások is írva vannak .

2019. jún. 1. 19:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Kedves kilences, remélem ezt a választ valahol az Isten háta mögött egy tanyáról írtad, ahol Te nem szenvedsz a szomszédoktól. De, rendben, akkor cserélhetünk is. Gyere, hallgasd hajnaltól a kalapácsolást és a fúrást, én meg megyek oda, ahol irtózatos csenddel vagyok körbevéve.
2019. jún. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!