Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szomszèd felújít 2 éve (!...

A szomszèd felújít 2 éve (! ). Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Szóval 2 éve minden egyes héten 3-4 napot folyamatos fúràs és kalapàlàs van. Tegnap ez fél hatkor kezdődött, ma hètkor, de egyre rosszabb. Fogalmam sincs mit csinàlnak már 2 éve egy 2 szobás panelon, ràadàsul úgy, hogy 3 munkás van itt mindig+a tulaj. Papír soha nem volt még kitève.

Mindig ugyanabból a lakàsból jönnek a hangok.

Mit lehet tenni? Már nagyon unom, van jogy egész hètvègèn megállás nélkül fur és kalapàl, hajnal 5-től este 10-ig.

2019. jún. 1. 08:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát én sem az Isten háta mögött lakom.DE nincs az a pénz amiért panelba költöznék .Inkább onnan ki .

Hát ez történt,városi panelból ki.Olyan faluba ,ahol minden olyan megtalálható,ami városon,és a városhoz közel .

A vett házat teljesen fel kellett újitani.

Épitő iparos vagy ,akkor eltudod képzelni mit jelent egy olyan ház felújítása,ahol csak a puszta falak maradnak.

Itt is vannak szomszédok,de pár éve náluk is ilyen zajlott. Aztán eljött az az idő,amikor a jó iparosokra hónapokat kell várni ,nem pancser módjára dolgoznak .

Rád is fognak majd hónapokat várni ????

Bizony hogy nálunk is már közel 2 éve zajlanak a munkák .

Ugye a környezetet is széppé kell tenni .

Nálatok meg ezt is elvégzi valaki helyettetek .

DE lehet váltani,ki menni falura,olyan helyre amilyet az én lakhelyemről elgondoltál .

Jah,csak akkor fel kell adni a kényelmet .

Ehhez kevés panelesnek füllik a foga .

2019. jún. 2. 14:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, jelenleg is azon az àlmom megvalósítàsàn dolgozom, hogy valóban egy külvàrosi csalàdi hàzba költözzek, de egyelőre még nem tehetem ezt meg.
2019. jún. 2. 16:30
 13/13 anonim ***** válasza:
22%

Kitartást, nálunk 5 év volt, addig csak nyaraláskor tudtam kialudni magam.

Nem lehet mit tenni sajnos, úgy tűnik, az embereknek joguk van pokollá tenni mások életét évekig...

2019. jún. 3. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!