A szomszèd felújít 2 éve (! ). Mit lehet tenni?
Szóval 2 éve minden egyes héten 3-4 napot folyamatos fúràs és kalapàlàs van. Tegnap ez fél hatkor kezdődött, ma hètkor, de egyre rosszabb. Fogalmam sincs mit csinàlnak már 2 éve egy 2 szobás panelon, ràadàsul úgy, hogy 3 munkás van itt mindig+a tulaj. Papír soha nem volt még kitève.
Mindig ugyanabból a lakàsból jönnek a hangok.
Mit lehet tenni? Már nagyon unom, van jogy egész hètvègèn megállás nélkül fur és kalapàl, hajnal 5-től este 10-ig.
Hát én sem az Isten háta mögött lakom.DE nincs az a pénz amiért panelba költöznék .Inkább onnan ki .
Hát ez történt,városi panelból ki.Olyan faluba ,ahol minden olyan megtalálható,ami városon,és a városhoz közel .
A vett házat teljesen fel kellett újitani.
Épitő iparos vagy ,akkor eltudod képzelni mit jelent egy olyan ház felújítása,ahol csak a puszta falak maradnak.
Itt is vannak szomszédok,de pár éve náluk is ilyen zajlott. Aztán eljött az az idő,amikor a jó iparosokra hónapokat kell várni ,nem pancser módjára dolgoznak .
Rád is fognak majd hónapokat várni ????
Bizony hogy nálunk is már közel 2 éve zajlanak a munkák .
Ugye a környezetet is széppé kell tenni .
Nálatok meg ezt is elvégzi valaki helyettetek .
DE lehet váltani,ki menni falura,olyan helyre amilyet az én lakhelyemről elgondoltál .
Jah,csak akkor fel kell adni a kényelmet .
Ehhez kevés panelesnek füllik a foga .
Kitartást, nálunk 5 év volt, addig csak nyaraláskor tudtam kialudni magam.
Nem lehet mit tenni sajnos, úgy tűnik, az embereknek joguk van pokollá tenni mások életét évekig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!