A szomszéd felújít. De az normális hogy hétvégén egész nap kopácsol? Igaz írt ki egy cetlit, de ezt így szabad? Mert megőrülök tőle.
Alattunk is felújítanak. Mi ilyenkor elmegyünk itthonról.
Nálunk cetli nem volt kiírva. :s
Kedves Kérdezö,
nem a VII kerületben laksz?
Nekem pont ez a problémám, mátol... kopácsolás ma egész nap.
Rendörség tud tenni valamit?
Bele ne haljatok már, komolyan. Egy kicsit szolidárisabbnak kellene lenni a szomszédokkal. Bár sajnos azt tapasztalom, hogy Pest környékén ez hiányzik az emberekből.
Mégis mikor kopácsolna? Vegyen ki szabadságot?
én csak a jogaimhoz ragaszkodom. Kimeriti a birtokháboritás fogalmát ez a tevékenység.
Igen. vegyen ki szabadságot!!
Nemrégiben mi is felújítottunk. Szigorúan hétköznap reggel 8 és délután 5 között. Ki is írtuk. Telefonszámmal, névvel együtt, hogy elérhessenek ha valakinek baja van valamivel. Örjöngtek a lakók de nem minket hívttak hanem a közös képviselőt.
Szerintem nincs jó megoldás. :(
Állj bosszút. Ha befejezték a felújítást újíts fel te is! :D
Ennyi tolerancia kell, főleg, ha még cetlit is ír. Hisz nem csinálja minden héten. Ez nem mindennapi tevékenység. Nálunk is felújít az egyik szomszéd a 3-on, mi a 4-en vagyunk. Ő is kiírta már előre jó pár nappal, hogy ezen a héten felújítás lesz nála. Senkit nem zavar nálunk, és senki nem szól érte. Úgy érzem mi szerencsés lakóközegben lakunk. :)
Ez természetes, hisz neki is el kell végezni valamikor a munkát.
Jaj, azert meg ne oruljel! Remelhetoleg neked is lesz nemsokara annyi penzed es lehetoseged, hogy felujitsd a kecodat! Gondolom nem fog evekig tartani.
Koltozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!