Mit csináljak, ha a szomszéd felújít?
Albérlőként lakom egy társasház egyik lakásában, amikor új szomszéd érkezett, aki beköltözés előtt teljesen felújítja a lakást (falakat bont, stb...). Júliusban kezdte a munkát, és a házban elhelyezett kiírás szerint december közepéig tervezi befejezni. De a lakáson csak egy ember dolgozik, reggel 8 körül elkezdi a munkát, kalapál, fúr, csiszol, abbahagyja 10-15 percre (néha pár napra), majd újrakezdi. Ez meg délután 3-4-ig. A lakótársamat nem zavarja, mert ő dolgozik ekkor, de én home offic-os vagyok, ráadásul egyetemre is járok mellette, így sokszor csak késő este tudok lefeküdni, vagy épp délután aludnék egy rövidet.
Más, hogy birkózott meg ezzel? Normális, hogy valaki hónapokig ezt csinálja?
Normális és nem tudsz tenni semmit, amíg a ház szabályai szerint előírt időszakokban csinálja.
Én is most újítok fel, nekem konkrétan leszedték a kiírásokat az ajtókról, van ki már megunta a zajt. De remélem 1-2 hét és végzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!