Hogy lehet leoldani a betont valaki lábáról?
Figyelt kérdés
Reggel a szomszéd berúgott, mint a vaddisznó és elaludt a kertben. Gondoltam megviccelem, ezért betonba öntöttem a lábát. Elmentem dolgozni, úgy voltam vele, hogy majd fel kel, és max megijed egy kicsit. Csak az a baj, hogy túl későn kelt fel, mire hazaértem itt szidta az anyámat, mert megkötött. Próbáltam csákánnyal leütni, de úgy fájt neki. Van valami oldószer? Vagy a csákány a megoldás? Attól még, hogy fáj neki, nem törik el a lába vagy ilyesmi?2015. júl. 9. 18:17
1/13 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget csinálni ? Oldòszer nincs,marad a vèsô és a kalapács,de csak lassan és nem kapkodva,ha ez sem segìt akkor irány az ügyelet. Sok sikert! 19/N
2/13 anonim válasza:
Ütvefúróval szépen rezegtessétek szét (nem kell bele fúrni, hanem csak a felületét szépen vésni, illetve lefelé fordítva rezegtetni- kalapáltatni- ütni).
Fájni fog egy kicsit, de működik.
Egy munkahelyen dolgoztunk, ahol estrich betonnal, illetve speckó kiegyenlítő betonnal hoztuk szintre a helyiségek egyenetlen talapzatát, és valahogy az egyik őr a lábával beragadt, és rákötött...... mi így szedtük ki.
3/13 anonim válasza:
Jéééézusom...győzike..te vagy?
csak kalapáccsal szabad óvatosan..semmi oldószert nem szabad..
anyááám borogass...csákánnyal?....az eszem megáll...
4/13 anonim válasza:
Bocs, de ezt muszáj: https://www.youtube.com/watch?v=AfqRUyakPnY
:D
5/13 anonim válasza:
Nem jó poén ez! Van 5000 jobb poénos dolog amit megtehetsz mással.
6/13 Joe001 válasza:
Itt a megoldás :D
7/13 süt válasza:
aztarohadt :D király vagy öcsém !!! :D
én sem csinálhattam volna jobban !! RESPECT !! :D
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, már sikerült megoldani a problémát.
2015. júl. 9. 22:04
10/13 A kérdező kommentje:
Hát, szerencsére igen, bár úgy érzem, ezek után sosem fog velem szóba állni a szomszéd, amit meg is értek, ugyanakkor nekem is lehet félni valóm, nehogy "poénos" kedvében legyen a drága szomszéd amikor teszem azt relaxálok a kertben.
2015. júl. 10. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!