Hogy lehet leoldani a betont valaki lábáról?
Figyelt kérdés
Reggel a szomszéd berúgott, mint a vaddisznó és elaludt a kertben. Gondoltam megviccelem, ezért betonba öntöttem a lábát. Elmentem dolgozni, úgy voltam vele, hogy majd fel kel, és max megijed egy kicsit. Csak az a baj, hogy túl későn kelt fel, mire hazaértem itt szidta az anyámat, mert megkötött. Próbáltam csákánnyal leütni, de úgy fájt neki. Van valami oldószer? Vagy a csákány a megoldás? Attól még, hogy fáj neki, nem törik el a lába vagy ilyesmi?2015. júl. 9. 18:17
11/13 anonim válasza:
Amúgy ez a "pokoli szomszédok" melyik része??? :) Nem laknék veletek egy utcában! :)
12/13 A kérdező kommentje:
Azóta már sikerült megbeszélni, szerencsére nem haragszik rám. Egyébként őt se kell félteni. Tavaly mikor szüretelte a szőlőt, a rohadtat hozzávágta a házam falához, ráadásul vörösszőlő volt, úgy hogy újra kellett festeni az egész részt. meg volt, hogy részegen le akarta égetni a gazt a telkén, de nem figyelt oda, így kb 40 méter hosszan leégette a nádborítóást a drótkerítésemről.
2015. júl. 10. 15:45
13/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy elírtam pár szót, de Parkinson kórban szenvedek...
2015. júl. 10. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!