Társasházban lakók! A felettünk lakó idióta szomszéd 7kor már kopácsol, felújít (hónapok óta). Szóltam már neki, de nem hatja meg. Mit tehetek? Mit ír a társasházi szerződés?
Mit vársz mégis - hogy egy lakó csak akkor csináhasson felújitást, ha éppen senkinek nem zavaró egy társasházban!?!?
Akkor soha nem csinálhatna semmit.
Ahogy az elözö irta, reggel 2 és este 8 között szabad dolgozni, inkább te is keljél fel idöben, ne lustálkodj.
1x mindenkinek fel kell újjitani a lakását! Majd neked is! Én 4 lakásos társasházban lakom 2 éve költöztem oda, a felújjítás bő 2 hetet vett igénybe. Morgott az egyik szomszéd, hogy nagy a por és a zaj. Most mit csináljak....ez van ez a társasház átka. Ennél nagyobb problémák is szoktak lenni az ilyen közösségben.
Pl: kb 5 hónapja az egyik szomszéd a 3-ból elfoglalta önkényesen a kocsibeállómat(amit én megvásároltam és külön tulajdoni lapom van róla)mikor mentem haza kérdőre vontam. Erre ő na nem gondolom, hogy a csaja majd az utcán fog parkolni. Álljak oda ahova akrok. Eddig sem volt fényes a viszonyunk, na de ezek után. Én rá hívtam a rendőröket, akik persze nem csináltak semmit. Ekkor fenyeggettem meg, h felgyújtom az autót, ha nem áll el onnan. Pár perccel később elállt....azóta nem köszön. Engem nem érdekel.
Társasházban empatikusnak kell lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!