Mennyibe kerül egy kis garzon kifestese?
Kb 15000 ért vettem kézi szerszamokat, használtan ipari porszivót zsiráfal. Porzsák +csiszoló korong csiszoló vászon kb 5000 ft volt, a 2 gépet eladtam így vegül 0 ftra jött ki.
260 m2 gipszkarton felület glettelese és fehérre festésének anyag költsegbe 270000 ft körül volt.
Azaz összesen kb 290000 ft, de az egészet én egyedül csináltam új építésű lakásnál. Mindezt idén szeptemberben.
Erdemes venni vödrös kész glettet, sajnos csak a simításhoz használtam, mert addig nem hallottam róla... Rengedeg időt lehet spórolni vele, és nem sokkal drágább.
Lepkeből a 300 mm es tökeletes vagy max 400 as, nagyobbat nem érdemes mert minél nagyobb annál több rutin kell hozzá. Viszont ebből a dragát kell venni!!! Az olcsók deformalódnak, 5-8000 ft egy jó féle.
11 vagyok!
Mi a hihetetlen része??
11: 9-10-es kommentelo vagyok, nem baj h mind a ketten konkretan sajat kezzel kifestettunk egy-egy garzont az utobbi 1-2 honapban - tehat friss az elmeny, es ismerjuk a szamokat, meg h mi minden szart kell venni ha nullarol kezdi az ember - valami gyoker lepontozott mindkettonket xD
ugyan, mit se tudunk mi a temarol xD
sza rd le...
P40 csiszolórács a zsiráfra és az kiváltja a kapírgálást 😁. Csak ekkor a gyorsan fogyó porzsák hoz némi extra költséget.
Glett függő de hézagolohoz p120, simítóhoz a p150 vált be gipszkartonnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!