Mennyibe kerülhet kb egy 16 m2 mini garzon teljes felújítása?
Örököltem nemrég egy belvárosi minigarzont és felszeretném teljes körűen újítani.
Új ajtó,ablak, villanyvezetékek cseréje,fűtés kiépítése, zuhanyzó kialakítása.
Csempe járólapozás, festés minikonyha beszerelés
Mivel magas belmagasságú ezért galériát akarok kialakítani.
3 millió forinton lenne a felújításra azzal érdemes nekivágni?
Tudom, tudom nekem is az volt az első gondolatom mikor megláttam,hogy megszabadulok tőle ahogy lehet.
De jobban belegondoltam csendes,de mégis a központban van a belváros szebbik részén,még gyalog is minden közel elérhető távolságban van.
Nekem 4 millióba került egy 35nm lakás teljes felújítása, új bútorokkal és falig kellett bombázni az egészet.
Szerintem 3 millióból a lakható szintig el lehet jutni ilyen kicsi lakással bőven.
Mutasd meg 3-4 mesternek és kérj árajánlatot.
Erre tegyél még kb. 10%-ot mert talál okot az ár megemelésére, főleg, ha nem vagy szakembere a felújításoknak.
Szerintem add el és vegyél egy nagyobbat, sőt akár családi házat is tudsz. Ugyanis keleten kerül már egy ekkora lakás 10 millióba, akkor Budapesten 20-at is...
Ha Budapesten van akkor érdemes felújítani és akkor tényleg lazán 20 millió, ha egyéb városban akkor bele se kezdenék...
Bár nem mondtad hogy ott van vagy hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!