Doh- és dohányszag hathatós eltávolítására ötletek?
Egy régi építésű, apartmanház-szerűségben vettem egy egy egy helyiségből (plusz fürdőszoba) álló 24-25m2-es kis garzont. Az előző tulaj, idős hölgy, évekig dohányzott a lakásban. A ház ráadásul kissé dohszagú úgy ámblokk. Én mesteremberrel kifesttettem a lakást, ő valami olyan alapozót is használt, aminek elvileg meg kellene akadályoznia a cigiszag érezhetőségét.
Namost a tapasztalataim: fél évvel a festés után, ha napokig nem járok arra, nincs szellőztetve, akkor van szag. A régi bútorokat elvitettem, így a szag picit csökkent. Ha sokat szellőztetek, alig érezni, szinte nem is, de mihelyst becsukom az ablakot megint van. A dolog ott kezd kínos lenni, hogy sajnost egy ideig lakhatási célra kell használnom.
A festés is, a bútorok eltűntetés is némiképp csökkentette, de nem szűntette meg.
Kérdés: olvastam már ecetpárologtatásról, ózongenerátorozásról, stb. Vajon mit lehet tenni, hogy megszűnjön?
Mi micsoda?
Amúgy két év alatt totál elmúlt a penetra. Ózonoztam is, takarítva is van, szellőztetve is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!