Roncs vályogházban lakom, napelemes pályázaton nyerhetek?
Figyelt kérdés
A tető is beázik..2021. nov. 12. 11:48
21/21 anonim válasza:
#15,#16,#17,#20-as : Köszi a válaszokat! (14-es kérdező). Közben falusi észlényként elkezdtem magam átrágni a 68 oldalas pályázati anyagon. Valóban benne van, hogy a "pályázókat pályázati díj nem terheli"(15.o.) Még át kell néznem a benyújtási segédletet, hogy egyedül is meg tudom-e csinálni. #16-os: megértem, hogy kérnek pénzt pályázatírásért, csak azt nem tudom elfogadni, hogy úgy állítják be, mintha kötelező lenne, illetve én nem bíztam meg őt a munkával. Az lenne tisztességes, ha közölné az elején, hogy ingyenesen beadható pályázat, DE ha szeretnék segítséget, munkadíj ellenében fogadjam el az ő segítségét mint pályázatíró. Egyébként ez az illető azt mondta, hogy beadás előtt még legalább 4 napi munka van a pályázattal, pl. villanyóráról, egyebekről fotó, stb. Meg hogy a tetőről készült fotót továbbítja szakemberekhez megállapítani, hogy alkalmas-e napelem telepítésre. Na, azt a részt még át kell néznem, hogy pontosan milyen teendők vannak még a benyújtással kapcs. #9-es: Köszi a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!