Hogyan újítanád fel ezt az 54 éve épült házat? Hogy lehetne modernebb?
Örököltem egy házat, de egyelőre nincs ötletem, hogyan variálhatnánk, modernizálhatnánk, hogy megfeleljen nekünk.
Rólunk: 4 fős család (+ 1 kutya). Amerika konyhás nappalit szeretnénk egy kisebb kamrával/spájzzal.Ezen kívül kell azért 3 hálószoba, 1 nagyobb , 2 kisebb, szeretnénk ha lenne egy fürdőszoba+wc a családnak, plusz egy apró wc+kézmosó külön . Plusz egy kisebb mosókonyha (mosógép,szárítógép,szennyes kosár beférjen)
Ötleteket szeretnék, amiből inspirálódhatunk.Felrakom az alaprajzot, mert egész délután tervezgettem, hogy lehetne, de valahogy nagyon rossz az elosztása és sehogy sem jön ki akkora hely...
Ha esetleg van ötleted, szívesen fogadom. :-) Írd le, kérlek!
Ami tuti: tetőcsere, ablak, ajtó csere, külső szigetelés, padlózat csere mindenhol
*Az alaprajzot én csináltam a meglévőről, nézzétek el, ha béna: az ajtók egyértelműek, a sárga valami meg az ablak :D
A gond az ilyen megfelezett szobákkal, hogy gyakorlautilat használhatatlanok a kis méret miatt is, meg a rossz alaprajz miatt is.
Pl. ilyen 2szobák lesznek:
Igazad van 30-as. Láttam szemre azért kettébontva is elég szép, tágas kisebb szobák lennének a 23 nm-es szobából. Az , hogy engedély kell, miért baj? Szerinted anélkül akarnánk? Természetesen nem.
Pince is felújításra kerülne, mert nem túl bizalomgerjesztő.
Nem tudom, lehet inkább kilőjük az űrbe az egészet a pcsába :D
Nem az a baj, hogy engedély kellene, hanem hogy ugyanúgy, mint a statikának utána kell nézni, annak is érdemes nagy tervezgetések előtt utánanézni, hogy pontosan milyen bővítést lehet elvégezni (merre, mekkorát, stb.). Csak segíteni szerettem volna.
Igen, ha nagyon eltérnek az igények a megvalósíthatótól, akkor lehet, hogy érdemes nulláról kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!