Hogyan újítanád fel ezt az 54 éve épült házat? Hogy lehetne modernebb?
Örököltem egy házat, de egyelőre nincs ötletem, hogyan variálhatnánk, modernizálhatnánk, hogy megfeleljen nekünk.
Rólunk: 4 fős család (+ 1 kutya). Amerika konyhás nappalit szeretnénk egy kisebb kamrával/spájzzal.Ezen kívül kell azért 3 hálószoba, 1 nagyobb , 2 kisebb, szeretnénk ha lenne egy fürdőszoba+wc a családnak, plusz egy apró wc+kézmosó külön . Plusz egy kisebb mosókonyha (mosógép,szárítógép,szennyes kosár beférjen)
Ötleteket szeretnék, amiből inspirálódhatunk.Felrakom az alaprajzot, mert egész délután tervezgettem, hogy lehetne, de valahogy nagyon rossz az elosztása és sehogy sem jön ki akkora hely...
Ha esetleg van ötleted, szívesen fogadom. :-) Írd le, kérlek!
Ami tuti: tetőcsere, ablak, ajtó csere, külső szigetelés, padlózat csere mindenhol
*Az alaprajzot én csináltam a meglévőről, nézzétek el, ha béna: az ajtók egyértelműek, a sárga valami meg az ablak :D
Hozzáépítés is szóba jöhet hátrafele esetleg.
a 23 m2-es szoba 4,5 méter x 4,5 méter
4,5 x 4,5 = 20,2 m2, nem 23!!!!
Ha ennyire nem pontosak az adatok, akkor végképp értelmetlen az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!