Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mi lehet ez az ásás közben...

Mi lehet ez az ásás közben talált fém tárgy?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Elvileg a kertünk végében egy második világháborús bunker volt, amit a falu használt, de betemették jóval mielőtt megvettük a teket.

Ásás közben ezt találtuk.

Mi lehet?

2021. máj. 24. 17:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez óriási felelőtlenség volt. Én inkább kihívtam volna a tűzszerészeket, semhogy baj történjen. Óriási mázlitok volt, de tragédia is történhetett volna.
2021. máj. 24. 18:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudom, 30kmre vagyok auto nélkül. Nagyon nem volt bele hatásom mint csinálnak. Rengetegszer hívtam őket hogy hagyják abba plusz messengeren irogattam, de végül nem hagytàk békén.
2021. máj. 24. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tűzszerészeket már csak azért is érdemes kihívni, mert megcsinálják helyettetek az ásás egy részét, ingyen és bérmentve.
2021. máj. 24. 19:56
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Mi az, hogy nincs bele hatásod? Ha esetleg bármekkora tulajdonrészed is van az ingatlanban, Nekik viszont nincs, akkor a felszólításodra igenis kötelesek abbahagyni, amit OTT csinálnak, csak határozottan kellett volna fellépned...."punk tum!!!" !

Bár lehetett volna mondani akkor Nekik, hogy "jóvan b#zmeg, akkor robbanjatok föl, nem érdekel!", de igazából belegondolva nem lett volna szerencsés dolog, mert az ingatlan tulajdonjoga miatt Téged nagyon meghurcoltak volna! Így ha nem hallgattak rád, akkor utána szó nélkül hívnod kellett volna a tűzszerészeket, Ők majd mindenkit kiutasítottak volna onnét, inkább legyen vaklárma, mint tragédia!

2021. máj. 24. 19:59
 15/19 A kérdező kommentje:

14# Édesanyukám és egy barátja csinálta. Anyukámé a ház fele enyém papíron a másik fele.

Szóval teljesen mindegy mit mondok. Ha valamit eldöntenek az úgy van.

2021. máj. 24. 20:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor bocsi! 😓 Azt hittem, valami öntörvényű munkásbrigád!
2021. máj. 24. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De attól még a tűzszerészeket igenis hívhattad volna!
2021. máj. 24. 20:28
 18/19 anonim ***** válasza:
22%
Flexet neki
2021. máj. 24. 20:53
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
maliciózus megjegyzés ad #15: a helyzet ezek szerint úgy változott, hogy te még várhatsz a ház másik felének megöröklésére.
2021. máj. 25. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!