Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit csináljak a talált igazolv...

Mit csináljak a talált igazolvánnyal?

Figyelt kérdés
Az úton találtam egy személyi igazolványt, és mivel csak pár utcányira volt cim, gondoltam jófejségből elviszem. Motorral megálltam a ház előtt, és becsengettem. Mivel nemjó a motorom akkuja, nem allítottam le, hanem hagytam alapjáraton járni. Talán emiatt nagyon ugattak a kutyák közben, és fél perc múlva ordítva ajtót nyitott egy férfi. Egyből káromkodva nekemesett, hogy állítsam le a motort, vagy takarodjak el, mert épp alszik a gyereke. Ilyen fogadtatás után én is válaszoltam valami cifrát, aztán eljöttem anélkül, hogy átadtam volna az igazolványt. Most mit csináljak vele? Csak dobjam ki az utcára, vagy el kellene vinnem valami hivatalba?

2020. jún. 9. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit foglalkozol tovább egy ilyen bunkó dolgával? A jószándék megvolt benned, mert elvitted. Ezekután dobd ki, vagy ~gesd el. Ilyen emberekre kár egy percet is szánni, hogy még járkálj azért, hogy szivességet tegyél neki.
2020. jún. 9. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Add le a rendőrségen.
2020. jún. 9. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Dobd be a kerítésén.
2020. jún. 9. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj neki vagy 20 előfizetést a Telenortól.
2020. jún. 9. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Add le a rendőrségen, majd írj egy szép üzenetet neki, hogy megkímélte volna magát az utánnajárkálástól ha szebben szólít meg.
2020. jún. 9. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Add fel postán egy levél kíséretében, amiben leírod, hogy adtól még, hogy ő bunkón viselkedett veled, még nem süllyedsz le az ő szintjére, és bár nem érdemli meg, de visszaküldöd neki az igazolványát ahelyett, hogy elégetted volna, és utóiratban, ja és nem kell megköszönni. Meg valami ilyesmiket írj, hogy érezze kicsit szarul magát😁
2020. jún. 10. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!