Mi lehet ez az ásás közben talált fém tárgy?
Figyelt kérdés
Elvileg a kertünk végében egy második világháborús bunker volt, amit a falu használt, de betemették jóval mielőtt megvettük a teket.
Ásás közben ezt találtuk.
Mi lehet?
2021. máj. 24. 17:04
3/19 anonim válasza:
Olyan mintha egy bomba hátulja lenne.
5/19 A kérdező kommentje:
Én is bombára tippeltem, de elvileg aki ezt most kiássa azt mondta hogy nem bomba de neki sincs ötlete hogy mi ez.
Lehet okosabb lenne ha abba hagynák a zargatását, de nem én irányítom őket.
2021. máj. 24. 17:55
6/19 anonim válasza:
Én inkább óvatos lennék mint hogy megijedjek.
7/19 anonim válasza:
Ránézésre kizártnak tartom hogy bomba legyen, de ne mvagyok szakértő, szóval inkább ne piszkáljátok. Amikor az első képe menéztem, nekem is az volt az első gondolatom, hogy egy bomba "szárnyai", de az új kép alapján nem hiszem, mert ahhoz túl rövidek, illetve a test sem elég áramvonalas, csepp alakú hátul, valamint a szárnyak a testhez túl közel vannak. De lehet hogy valami ritkább, különleges alakú bomba, szóval ne hidd el amit leírtam.
8/19 anonim válasza:
Egyébként ha lesz valami fejlemény azt oszd meg velünk
9/19 anonim válasza:
Hívd ki a tűzszerészeket, ők megszakértik.
10/19 A kérdező kommentje:
2021. máj. 24. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!