Gyermekként ti is találtatok pénzt az utcán?
Egy kis falusi buszmegállóban vártam a buszt egy vasárnap este. A megyeszékhelyre tartó buszt vártam, éppen a barátnőmtől mentem hazafelé. Begördült a távolsági, és előreengedtem egy nénit felszállásnál. Neki csak 5ezrese volt, a buszsofőr pedig nem tudott visszaadni belőle. Így a nénit le akarta szállítani a sofőr. Kifizettem neki a jegyet, ami kb. 200 forint volt. 1 hét múlva ugyanabban a buszmegállóban vártam a buszt kb. ugyanabban az időpontban és a földön találtam egy 200-ast.
Érdekes, nem?
Sose felejtem el, mikor nagymamámmal (Isten nyugosztalja!) sétáltam haza egy napsütéses délután az óvodából, és találtam az utcán egy 50 Ft-ost. Jelentéktelen kis összeg volt, pláne mai szemmel nézve, de én mégis majd kiugrottam a bőrömből a sikerélménytől.
27/F
Kb 13 éves koromban egy zuglói cukrászda előtt találtam egy ezrest. Szóltam apámnak, azt mondta, hogy tartsam meg.
Előtte kisebb koromban aprókat találtam, volt, hogy homokozóban :D
Ha érdekel, a legtöbb amit találtam 12 ezer ft volt egy sparban, felnőttként, ez tavaly történt. Fogalmam nem volt ki hagyhatta el, csak ott volt a földön, felvettem, eltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!