Miért kötődök annyira egy "talált tárgyhoz"?
Bocsi tudom hogy nem ez a kérdés csak kivi vagyok:
Mondasz példát arra hogy milyen felesleges cuccokat dobsz ki havi szinten?
#1 lehetséges, ész érvem nincs rá.
#2 minden hónapban átnézem a cuccaimat, tárgyakat szelektálok amiket már nem használok, a ruhákat is kiszedem amiket már rég nem vettem fel, amiknek adtam időt, de nem váltak be (pl kozmetikumok), amiket csak ledobtam az asztalra szórólap, kis papírok, a fiókomból kipucolom azokat a vázlataimat, amikre már nem lesz szükségem.
#3 Vannak számok képzeld, számsor is van rajta, jó ötletet adtál, köszi 😇
#4 ami menthető, (pl ruhák, kozmetikumok, feleslegessé valt tárgyak) azt kiszoktam tenni ingyenes csoportba 😁
Uhh, ez tök izgis :D - ez most tudom hülyén hangzik, de azért mondom, mert nekem is van egy ilyen "tárgyam", így megértem. A legilyenebb darabom egy cukorkás papír, amit tengerben találtam. Ott is az az érdekes, hogy nem tudni, honnan sodorta oda a víz, kié volt, stb. De már maguk a turis ruhák is ilyenek, meg minden használtan vett dolog, mert van történetük és jó érzés egy egyszer már értéktelennek minősített dolognak új értelmet adni.
Szóval tartsd csak meg azt a jegyet és gondolkozz, vajon kié volt, kivel nézte meg a filmet, mit néztek (tényleg, az rajta van? érdekelne, szeretem a francia filmeket ^^), és élvezd a "sztorikat" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!