Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért kötődök annyira egy...

Miért kötődök annyira egy "talált tárgyhoz"?

Figyelt kérdés
Turiztam egy cuki táskát, otthon találtam a zsebében egy Francia mozijegyet. Valószínűleg az előző gazda hagyta benne, kimostam a táskát, a jegyet félretettem. Hónapok óta teszem ide-oda, de nem tudom egyszerűen kidobni. Valamiért azt érzem hatalmas hiba lenne, ha kidobnám, nagyon megbánnám. Miért kötődök ennyire hozzá? Nem vagyok egyébként gyűjtögető, pont ma dobtam ki a havi adag "felesleges" cuccot.

2021. jan. 12. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, nem véletlen hogy pont hozzád került ez a táska. Lehet, előző életedben ott éltél, vagy volt valamilyen kapcsolatod vele.
2021. jan. 12. 19:50
 2/8 anonim válasza:
100%

Bocsi tudom hogy nem ez a kérdés csak kivi vagyok:

Mondasz példát arra hogy milyen felesleges cuccokat dobsz ki havi szinten?

2021. jan. 12. 20:01
 3/8 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Nézd meg hàtha vannak szàmok nyomtattva erre a francia jegyre! Ha lenne rajta szàm ill. szàmok, akkor jàtszad meg a Lotton!
2021. jan. 12. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, írd csak meg! Megyünk oda guberálni. Tudod, az egyiknek szemét, a másiknak kincs :)
2021. jan. 12. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:

#1 lehetséges, ész érvem nincs rá.

#2 minden hónapban átnézem a cuccaimat, tárgyakat szelektálok amiket már nem használok, a ruhákat is kiszedem amiket már rég nem vettem fel, amiknek adtam időt, de nem váltak be (pl kozmetikumok), amiket csak ledobtam az asztalra szórólap, kis papírok, a fiókomból kipucolom azokat a vázlataimat, amikre már nem lesz szükségem.

#3 Vannak számok képzeld, számsor is van rajta, jó ötletet adtál, köszi 😇

#4 ami menthető, (pl ruhák, kozmetikumok, feleslegessé valt tárgyak) azt kiszoktam tenni ingyenes csoportba 😁

2021. jan. 12. 20:33
 6/8 Grimfox ***** válasza:
100%
Annak a mozijegynek története van. Ahogy Franciaországból eljutott hozzád. Emellett mivel külföldi tárgy és véletlen találtál rá, ezért érdekesnek tartod, még ha nem is tudatosan. Csinálj belőle szerintem könyvjelzőt, vagy hasonlót. Ha már idáig eljutott, akkor akár fel is használhatod.
2021. jan. 12. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
:)
2021. jan. 12. 22:05
 8/8 anonim válasza:

Uhh, ez tök izgis :D - ez most tudom hülyén hangzik, de azért mondom, mert nekem is van egy ilyen "tárgyam", így megértem. A legilyenebb darabom egy cukorkás papír, amit tengerben találtam. Ott is az az érdekes, hogy nem tudni, honnan sodorta oda a víz, kié volt, stb. De már maguk a turis ruhák is ilyenek, meg minden használtan vett dolog, mert van történetük és jó érzés egy egyszer már értéktelennek minősített dolognak új értelmet adni.

Szóval tartsd csak meg azt a jegyet és gondolkozz, vajon kié volt, kivel nézte meg a filmet, mit néztek (tényleg, az rajta van? érdekelne, szeretem a francia filmeket ^^), és élvezd a "sztorikat" :)

2021. máj. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!