Ha szellemet idézek és ott ragad, az idézés helyéhez, hozzám, vagy ahhoz a tárgyhoz fog kötődni, amivel megidéztem?
Minden idézésnek van egy menete: eleje - közepe és vége, mily meglepő nem de bár?
Ha jól végzed az idézést, vagyis a végét LEZÁROD akkor semmi és senki sem fog hozzád kötődni, csak akkor ha olyas valakit idéztél aki nem is akar elmenni és inkább van veled, hisz hívtad mint ott ahol volt.
De amúgy sem jó idézgetni, mert valakire rákényszeríteni az akaratod picit nem túl előnyös, nem is tisztességes jah és törvénybe ütközik, ez másfajta törvény nem sima emberek által kreált összehányt valami.
Így aztán, mivel szabad akaratától függetlenül megidézel valakit önnön magadhoz, mely által magadhoz is kötöd! ezért hozzád fog ragaszkodni, bármilyen trükkel ezt ki akarod küszöbölni, használni szeretnéd mint egy tárgyat, hisz oka van amiért hívod, s az idézett eleve dönthet arról, helyesen felel, avagy sem, vagy totál semmit sem tud. Majd ha nem zárod le vagyis nem küldöd el magadról és zárod le azt az átjárót vagy küldöd vissza a megidézett lényt, akkor nagy bajban leszel!
Így jobb inkább másfélre módon választ keresni a kérdéseidre. Ha egy adott személlyel szeretnél beszélni, akkor ő már átkelt, de ha a napokban halt meg kb 42 napja, akkor még talán tudsz vele beszélni.
Ha egyéb más lénnyel kommunikálnál, ajánlom az álmok földjét, sokkal jobb, bár több felkészülést igényel és huzamosabb időbe telhet a megtudakolása a dolgoknak de veszélytelen!
Gondold át mit teszel, amúgy is te örülnél ha csak úgy valaki mint egy kutyát hívogatna és faggatna bizonyos témákkal kapcsolatban? Kötve hiszem, totál fel lennél dúlva és inkább mennél oda vissza ahol neked jó vagy jobb volt, mint most vagy!
Inkább hagyj fel ezzel vagy úgy kezdj bele, hogy van minden eshetőségre egy megfelelő forgatókönyved, máskülönben el se kezdd!
Köszönöm a válaszokat!
Akkor alternatív megoldásként az működhet, ha ingát használok, viszont nem idézek senkit, csak szimplán felteszek kérdéseket "az eszköznek"?Tehát mint amikor negatív sugárzások keresésére használják, vagy betegségek keresésére a testen, ahhoz sem kell szellem.
Csak az a gondom, hogy mikor régebben rengetegszer megidéztem valamit a könyvvel, akkor 99%-ban jó válaszokat kaptam, legalábbis később mindig beigazolódott, hogy helyes választ adott a jelennel, sőt jövővel kapcsolatban is, ellenőrző kérdésekre is mindig helyes válasz érkezett.Viszont amikor szellem nélkül használtam az eszközt, akkor nagyrészt hamis válaszok érkeztek.Nem értem az okát.
Amiért aggódom az az, hogy van egy olyan gyanú, hogy a különleges tapasztalataim, mint testen kívüli élmény, alvás paralizis, nagyon furcsa álmok, és főleg a lakás légköre megváltozott, azóta hogy szellemidézést végeztem ezen a helyen gyakran.Ideköltözésünk első 2 évében nem csináltam, nem is volt itt semmi gond.Aztán később állandó veszekedések,, meg furcsa jelenségek, ahogy említettem, valahogy semmi nem sikerül, és ami érdekes, itt egyetlen cserepes virág sem marad meg, akármit is csinálunk vele.Nálunk minden pusztul.Valami negatívat érzek és nem tudom mit csinálhatnék ellene.Nos, lehet hogy itt ragadt valami, nem kizárt sajnos, ezt megállapítani nem tudom, de nem szeretném fokozni a problémát, ezért is tettem fel a kérdést és köszönöm a hasznos válaszokat!
Tehát még egy kérdés, ami felmerül bennem..
Nagyon aggódom, bánt a lelkiismeret, hogy talán a régi idézgetésekkel elcsesztem a lakást! Hogyan deríthetem ki szellem idés nélkül, hogy valóban az-e a probléma, hogy itt rekedt valami nálunk? Szóval valamit (már ha egyáltalán itt van), vissza szeretném végleg küldeni! De hogyan? Néha használtam füstölőt, közben imádkoztam hogy minden rossztól tisztuljon meg a lakás, de nem vettem észre tartós hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!