Charlie challenge, mi ez? Tényleg gonosz szellemet idéz?
Én tapasztaltam hasonlót.
De nem ennél, az egy réz pálca volt ami a végén le volt görbítve (ha jól emlékszem "Lengyel pálcának" hívják)
Amikor ismerősöm mondta hogy kérdezzek, de csak olyat amire igen/nem választ lehet adni.
Ha igen, akkor jobbra forgott a pálca, ha nem akkor meg balra.
Elsőnek azt hittem hogy a kezével szórakozik.
Én is kipróbáltam..
És nem nem a kezével szórakozott, ugyanis az én kezemben is elkezdett forogni...
Semmilyen fizikai hatást nem mértem rá és a kezem se remegett de mégis elkezdett forogni.
Érezni lehetett, hogy mintha valamilyen láthatatlan erő mozgatná, durva volt.
Szent maszat és hagymadisznóember!
Az aprócska légáramlás okozza és a nem megfelelő súly elhelyezés, vagy egyszerüen ráfújnak a ceruzára, ahogy Deggial mondja, de a lélegzetvétel is okozhatja, pláne az izgulósoknál. xd
Hát, megcsináltuk a suliban (barátnőm nem akarta hogy náluk csináljuk, mikor ott voltam, hozzánk meg nem tudtunk volna jönni jövő hét utánig), kétszer megkérdeztük, hogy "Charlie, Charlie, are you here?", hát természetesen semmi nem történt, de azért jót röhögtünk mert mikor még semmit nem mondtunk, véletlenül elfújtuk a ceruzát. :D
A 2. válaszoló eseténél ugyanaz történhet, mint a vízkereső pálcánál (vagy hogy hívják), nagyon akarod hogy mozogjon, így az agyad tudat alatt parancsot ad az izmoknak és te magad mozdítod el, vagy valami ilyesmi, keressetek rá.
De egyébként lehet, hogy tényleg valami természetfeletti, én nem zárom ki ezeknek a létezését sem, csak amíg van teljesen reális tudományos magyarázat, addig azt tartom valószínűbbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!