Azokat a sátánistákat keresem akiknek ez a jelképe?
sátánisták keresek akiknek ez a jelképe és szeretnék csatlakozni hozzátok(tudom mivel jár és tudom hogy nem könnyű)
Diabol qui adorent a solis ortu usque ad occasum
Ave fratres!
Azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy emberek mit akarhatnak a sátántól? Az csak az egyik része a dolognak hogy sehol nincs erőben és hatalomban Istenhez képest. Még ha örökké megmaradna is az országa, akkor is gonosz.
Értem én, hogy a vallásos istenkép nagyon taszító, de erre inkább az a megoldás, ha az ember közvetlenül lép kapcsolatba Istennel. De persze nem erőszak a disznótor. Midenki a saját sorsának a kovácsa.
Lucifer egyik jelképe.
Szerintem magát Lucifert hívd. Tárcsázd a 666-ot
Ne hallgass a sok marhára, csak el akarnak téríteni a keresztény maszlagukkal, meg a "nem nézek utána, de pofázok" gondolkodásukkal. A kép, amit linkeltél az Sátán úgymond pecsétje, nézz utána a Spirituális Sátánizmusnak. (nem a gonoszságról szól, előre leírom) Itt pár hasznos magyar nyelvű link:
magyarjos.heliohost.org
exposinghun.heliohost.org (ez kifejezetten a kereszténység disznóságainak bemutatása)
spiritsoferidu.wordpress.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!