Mit tegyek ha apám köti az ebet a karóhoz, hogy meg kell tartani a bútort?
42
Igen,nekem is ez jutott először az eszemben és egyelőre ez a legk~zenfekvőbb megoldás, ameddig jobb nincs. ezzel csak az a baj, hogy utána egy nagy vita és hosszú harag lesz belőle. Mert lehet hogy az újat válassza, de akár hónapokig fogom hallgatni, hogy házba szúrtam vagy hogy kész tények elé állítottam.
Apádnak nincsen saját szobája ahol senkit sem zavarna?
Mert ott együtt tudna élni a vágyott bútoraival.
46
Tizenhat négyzetmétrre elég nehéz ennyi mindent beszuszukálni.
48
Igazából azért, mert egyetlen unoka én voltam, és nagyon közel állt hozzám, ahogy a házat is imádtam és a gyermekkorom ott töltöttem. Utána pedig így egyeztünk meg
Nem olvastam végig minden kommentet, apáddal milyen a lakhatási viszonyotok?
Azt vágom hogy te vagy a ház tulajdonosa. Fizet neked a lakhatásért valamit, közös háztartási költségeket, rezsit hogy osztjátok meg?
A ház tényleg a tied? (azt értem, hogy papír szerint igen, de ez úgy tied hogy a szűlői ház évtizedek óta ami rád lett íratva, vagy apád költözött hozzád oda?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!