Mit csináljak a nemrég lecserélt vízórákkal?
Figyelt kérdés
Vízóra csere volt a lakásban, a szerelő itt hagyta a kettő régi vízórát és nem tudom mit kezdjek velük. Hol lehet leadni őket? Előre is köszi a válaszokat.febr. 10. 09:05
1/7 anonim 

válasza:

Még tedd el, hátha gond lesz a számlákkal.
2/7 anonim 

válasza:

Én is eltenném a következő elszámolásig.
Egyébként nem is értem. Nálunk elviszik mindig, mert az a vízmű tulajdona.
3/7 anonim 

válasza:

#2 Van ahol a vízmű tulajdona, van ahol meg az ingatlantulajdonosé. Nálunk is a vízműé, és benne is van a vízdíjban az ára, de ez inkább családiházaknál van. Viszont emeleteseknél, ahol utólag lettek felszerelve almérők, ott a lakástulajdonosnak meg kell venni, cseréltetni, meg a plombázásról gondoskodni
4/7 anonim 

válasza:

Itt pénzbe került a csere, nem is kevésbe, mégis elvitték a régi órát.
5/7 anonim 

válasza:

A főmérők a vízműé, a társasházi mellékmérők a sajátod. Add le vastelepen, rézből van.
6/7 anonim 

válasza:

Nem érdemes leadni, pont elfér a ruhásszekrény hátsó sarkába, jó helyen lesz az ott, hátha egyszer majd jó lesz valamire.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Egyelöre akkor félrerakom az órákat, aztán majd egyszer leadom ha úgy lesz.
febr. 11. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!