Mit tegyek ha apám köti az ebet a karóhoz, hogy meg kell tartani a bútort?
Kedves Kérdező!
Megnéztem a képeket.
Sajnos ezek a bútorok teljesen értéktelenek akár a stílusuk, akár az állapotuk tekintetében.
Értékesíteni sem lehet ezeket.
(Én sem tenném be ezeket a lakásomba.)
A többit neked kell megoldanod édesapáddal.
32
Egyrészt férfi vagyok és kettőnk közül te vagy a buta de nagyon. Semmi haszonélvezet nincs, a szerződésbe nincs belefoglalva. Az enyém, úgy ahogy van.
33
Na ugye? Igen, ezt tudtam. Én is tudok értékelni egy antik bútort, van is itthon, de ezek rossz, kopott kommunista vackok
"Semmi haszonélvezet nincs, a szerződésbe nincs belefoglalva. Az enyém, úgy ahogy van."
Ez a mondat azt mutatja, hogy te vagy a buta. Az hogy van-e haszonélvezet, független attól hogy tied-e a ház "úgy ahogy van". Szerződésbe egyébként sem kell, hogy be legyen írva, mivel az független a tulajdonjogtól.
Arra pedig még mindig nem kaptam választ, hogy mi a faszt vársz tőlünk? Repítsük a szádba a sült galambot?
Nem a 32-es voltam egyébként...
35
Tőled annyit várok, hogy fogd be a pofád mert elegem van belőled. És nagyon jól tudom hogy mik a tények a saját tulajdonommal kapcsolatban. Nincs haszonélvezeti joga, sosem volt. És igen, ha akarnám meg tudnám mondani neki hogy holnaptól nincs mit itt keresnie, viszont sosem tenném ezt meg. A ház 14 éve az enyém, nagymamám 2 éve halt meg.
38
Nem te fogod megmondani. És az nem tetszik ahogy viselkedsz. Nem kötelező a kérdés alá írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!