Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Várjak a vállalkozóra vagy...

Várjak a vállalkozóra vagy hívjam a másikat?

Figyelt kérdés

Kértem árajánlatokat egy adott munkához. Egyik vállalkozó elég jó árat adott és kérdeztem is tőle hogy mikor tud jönni. Azt mondta most a héten vagy a jövő héten, majd fog szólni hogy pontosan melyik nap. A kommunikáció nem egyszerű vele, a telefont sem mindig veszi fel és kétszer szóltam neki mire eljött megnézni a munkát. Azért hívtam őt mert több ismerősöm ajánlotta hogy jó munkát végez és jó

áron dolgozik.

Találtam egy másikat is akit még azelőtt hívtam felmérni mielőtt a másik árat mondott volna és mindenképp akartam volna 1-3 árat kérni, a többiek nagyon drágák voltak.

Ez is korrekt árat adott de kicsit drágább volt mint az előző. Ma rámírt az árajánlattal kapcsolatban és kéreztem tőle hogy megcsinálná e olcsóbban és annyi összeget írtam amennyit az előző mondott. Azt mondta hogy igen, ha nem kell számla akkor megcsinálja annyiért is.

Szóval most van 2 vállalkozó aki azonos áron megcsinálná a munkát de nem akarom az előzőt lemondani mert vele lebeszéltem a hét elején hogy jön.

Úgy vagyok vele hogy ha nem jön vagy nem szól semmit következő héten sem, akkor a másodiknak szólok hogy jöjjön és csinálja meg.

Ti mit tennétek?

Annyira nem tudok válogatni mert nehéz szakembert találni. A legtöbb túl drága mert bonyolult munkáról van szó amihez nem mindenkinek van megfelelő eszköze. Ez a kettő aki jó árat mondott, a többiek csak vakarták a fejüket és hatalmas számokkal dobálóztak ami számomra azt jelenti hogy nem akarják igazából ezt a munkát, ezért magas árat adnak de ha mégis őket hívom akkor megcsinálják.

ma 02:25
 1/6 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Szólj az elsőnek hogy mondjon egy fix időt és jöjjön vagy elállsz a megbízástól. Persze arra mi a garancia hogy a másik azonnal jön? Ház szigetelést 7 hónapra vállalták nekem. Februárban kaptam szeptemberi időpontot. Ide is ért
ma 03:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmondok egy titkot amelyik vállalkozo azt mondja azonnal tud jönni na azt kell elhajtani. Tutira valami kokány lehuzos egyén. A jó szakira várni kell és meg éri várni mint duplán fizetni. Meg az elbaxott munkákat nem nagyon szeretik helyrehozni a jó szakik.
ma 04:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen munkára keresel szakit. De, az olcsó ár nem feltétlen takar jó munkát.

Vannak munkák amit ha nem tudsz róla, elképzelésed sincsen, hogy miért kerül annyiba amennyit mondtak.

Valamint, számla hiányában nincsen garanciád a munkára sem, ami megér kicsit többet rááldozni.

ma 07:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Van egy nagy es veszélyes fa a házamnál ami utban van a felujitaskor mert rálóg a tetőre. Nem lehet csak ugy kivagni és kidönteni mert vagy az én házamra dől, vagy a szomszédéra.

Olyan ember kell aki jön és daruval kiszedi onnan darabokban.

Ezért a legtöbben nem szivesen vállalják csak extrém magas áron.

A 2 vállalkozó nem olcso, de korrekt, volt aki dupla ennyit mondott és az szerintem csak kiadná a munkát valakinek úgy hogy ő is nyerjen rajta.

Konkrét időpontot senki sem tud mondani mert ha esik az eső akkor nem tudnak dolgozni mivel kinti munka.

ma 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelmű, hogy az ár dönt
ma 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Hozzám se jöttek, végül megcsináltuk magunk (nehéz, hónapokig tartó kőművesmunka).
ma 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!