Mit tegyek ha apám köti az ebet a karóhoz, hogy meg kell tartani a bútort?
Tehát apukád lakhelye, és az ő tulajdona a bútor.
Tényleg nem értem, mit erősködsz, neked ebbe nincsen beleszólásod.
12
Már hogy ne lenne? Az én házam, én fizetek mindent, a felújítást is én csináltam, gyakorlatilag a bútor is az enyém hisz ebben a házban volt amikor az enyém lett.
Hogy tegyek kopott ebédlő meg nappali bútort a vadonatúj tölgyfapadlóra és frissen festett szobába, szú rágta szekrényt a szobába?
14
Az ebédlő meg a nappali bútort? Azt nem lehet.
15
És? Mi a gond vele hogy kaptam egy házat? Ő is örökölt egyet de azt eladta.
"Az ebédlő meg a nappali bútort"
Ez konkrétan mit takar?
Ha nappali bútor alatt a szekrényes TV állványt érted, az simán mehet egy szobába, ma már nem azok az idők vannak, hoy egy TV van egy háztartásban.
Az ebédlő bútor meg gondolom egy asztal, az is sokaknak van a szobájukban, majd max írósztalnak használja.
"És? Mi a gond vele hogy kaptam egy házat? Ő is örökölt egyet de azt eladta." Az örökölt házat eladta, az asztalhoz meg ragaszkodik? Akkor elég érdekes gondolkodása van. Egyébként semmi mást nem örökölt az anyjától, csak két bútort?
17
A nappali bútor egy kanapé, 2 fotel, egy szekrénysor vitrinnel és egy kis asztalka. Az ebédlőbútor egy hosszú ebédlőasztal, 8 székkel, szintén vitrines szekrény, illetve egy polc.
És ennyi minden nem fér be egy szobába meg nem is oda illő.
Dehogynem, örökölt földeket, egy kis erdőt és azt a házat. Az üres volt, nem használta senki, el is adta.
"örökölt földeket, egy kis erdőt és azt a házat. Az üres volt, nem használta senki, el is adta."
Aztán odaköltözött a nyakadra megmondani h milyen legyen a bútor? Kellemes lehet. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!