EPH jegyzőkönyv átadásnak mi a menete? Kinek van igaza? Mit tudok tenni? Át lettem verve?
Egyedülálló nő vagyok, felújítok.
Nyílván megbíztam egy szakembert akit sokan javasoltak.
Lényeg: cirkó kombikazán lett betéve, falak szétheggesztve ( oké elnézem, mert festeni kell de akkor is...)
Ráz a zuhany csaptelepe 15 Volt van benne, kihívtam őt.
Azt állítja az én hibám, mert xar az áram hálózatom meg nincs védőföldelésem ( tavaly lett áthúzva villanyszerelő szerint van földelésem)
Azt mondta az EPH átadásnál nem volt kint villanyszerelő és nekem az a jegyzőkönyv nem ér semmit, mert az csak azért lett oda adva, hogy legyen melegvízem és a név aki ott szerepel " átadást ellenőriztem" címszó alatt nem is volt ott és eltépte a saját jegyzőkönyvem.
Aki megnêzte azt mondta onnan hiányzik a leföldelés vagy mi megnéztem a szomszédnél neki oda van kötve ilyen kábel féleség.
Nagyon bánt, mert nem értek hozzá és szeretném tudni kinek a hibája.
Kizárólag úgy tud a gázszerelő gázt kikapcsoltatni, ha tud valamit. Azzal pedig elismeri, hogy ő üzemelte be a rendszert hibásan, ami a munkájába is kerül simán.
Lehet, hogy elzárják a gázt, de a szerelő az engedélyét veszélyezteti mindezzel. Nem tudja letagadni, mert a szomszéd is ott volt mint tanú. A számla hiánya miatt a nav sem finomkodik.
A kérdezőnek kissé késöbb lesz fűtése. Na és, megfagyni nem fog még sokáig.
A gázos viszont a kenyérkeresetét veszítheti simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!