EPH jegyzőkönyv átadásnak mi a menete? Kinek van igaza? Mit tudok tenni? Át lettem verve?
Egyedülálló nő vagyok, felújítok.
Nyílván megbíztam egy szakembert akit sokan javasoltak.
Lényeg: cirkó kombikazán lett betéve, falak szétheggesztve ( oké elnézem, mert festeni kell de akkor is...)
Ráz a zuhany csaptelepe 15 Volt van benne, kihívtam őt.
Azt állítja az én hibám, mert xar az áram hálózatom meg nincs védőföldelésem ( tavaly lett áthúzva villanyszerelő szerint van földelésem)
Azt mondta az EPH átadásnál nem volt kint villanyszerelő és nekem az a jegyzőkönyv nem ér semmit, mert az csak azért lett oda adva, hogy legyen melegvízem és a név aki ott szerepel " átadást ellenőriztem" címszó alatt nem is volt ott és eltépte a saját jegyzőkönyvem.
Aki megnêzte azt mondta onnan hiányzik a leföldelés vagy mi megnéztem a szomszédnél neki oda van kötve ilyen kábel féleség.
Nagyon bánt, mert nem értek hozzá és szeretném tudni kinek a hibája.
A fűtés szerelőnek semmi köze ahhoz hogy ráz a csap.
Villanyszerelőt hívj.
Mit csinált tulajdonképpen ez a villanyszerelő? Mármint fizikailag, és mit épített ki?
Alap esetben a villanyszerelési kivitelezés részét képezi az EPH kialakítása. Különben nem teljes.
Nem volt kint villanyszerelő, mint utólag kiderült. A gázos csak beüzemelte,hogy legyen fűtés+ melegvíz erre kért el 55 ezret + 30 ezret és adott egy jegyzőkönyvet ahol volt egy név, de a jegyzőkönyvön szereplő ember nem is volt kint.
Mikor ezek kiderültek akkor tépte szét a jegyzőkönyvem vitte magával.
Tehát a gázos kiállíttatott egy jegyzőkönyvet villanyszerelővel- gondolom így dolgoztak össze,haveri alapon.
A villanyos nem elvégzett munkára adott hamis jegyzőkönyvet, a gázos pedig tudatában volt, hogy hamis jegyzőkönyv alapján üzemelt be egy készüléket. Csodás. Ha a gázos kikapcsoltatja a gázt, akkor szinte elismeri a szabálytalan beüzemelést, mert máshonnan nem tudná
Ez így szokott menni, kell egy papír, megszerzik.
A te dolgod hogy rendbe tedd a villamos rendszert, nem a fűtés szerelőé.
Hívj egy Villány szerelőt, és majd ledöbbensz hogy az mennyit fog kérni...
Nem 30 ezret...
Kedves utolsó!
Én úgy gondolom hamis jegyzőkönyv kiállításért nem én felelek hanem ő és nem eltépni egy hivatalos iratot főleg ami az én tulajdonom.
Kamara is megmondta, hogy neki kellett volna egy villanyszerelőt intézni aki nem volt jelen és úgy adták át.( ha meg nem nekem szólni,de nem szólt) Nincsenek meg azok a színes vezetékek sem amit az egyik kommentelő is ír.
Mellesleg a falakat sem kéne szétégetni, elküldöm szívesen hogy hagyott itt mindent érdekelne majd másfél millióért téged zavarna-e, hogy még kárt is csinált.
Mi a garancia hogy nekem a 15 volt nem fog emelkedni?
Az a garancia, hogy megcsináltatod a villany rendszert.
Mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!