Csíkmentes festés ecsettel?
Figyelt kérdés
Fém felületet szeretnék festeni ecsettel, csíkmentesen. A hagyományos ecsetek erre nem jók... A szivacs ecstekkel mi a helyzet? Azok is csíkoznak? (mielőtt bárki megilyedne nem autót akarok festeni így...)2020. ápr. 21. 22:42
2/10 anonim válasza:
Érdekes, én tudok hagyományos ecsettel csíkmentesen festeni fémet. Fess akkor hengerrel, az tuti nem csíkoz.
3/10 anonim válasza:
Lehet ecsettel is csíkmentesen festeni: híg festékkel, vékonyan, több rétegben.
4/10 anonim válasza:
#3: Híg festékkel pont, hogy csíkozol.
5/10 anonim válasza:
A túl sűrű festékkel csíkozol.
Ha a tejbegríz túl sűrű, egy dombot teszel a tányérba. De ha híg, elterül egészen a vízszintesig.
6/10 A kérdező kommentje:
Csöveket szeretnék festeni... Én is tudok szépen festeni hagyományos ecsettel, de most minőségibb bevonatot szeretnék elérni.
2020. ápr. 22. 20:53
7/10 A kérdező kommentje:
Hol tudnék beszerezni egészen finom szőrű ecsetet? Festékboltban csak a hagyományos durva sörtéjű van... Az talán egyenletesebben téríti a festéket. A szivacs ecset amúgy mire jó? Az nem csíkoz kevésbé?
2020. ápr. 22. 20:59
8/10 anonim válasza:
Van csőfestő henger, én még nem használtam, egy próbát megér, nem nagy drágaság. Utoljára csövet kisméretű hengerrel csináltam, egész jó lett.
9/10 anonim válasza:
Olyat keress, hogy mókusszőr ecset. Állítólag azzal teljesen csíkmentesen lehet festeni. Bár lehet, hogy egy kisméretű fújópisztollyal egyszerűbb és szebb lenne.
10/10 anonim válasza:
Csak a kis szivacs teddy henger,vagy az autó festékboltból mókusszőr ecset.A festék rossz hígításával ezt is elehet rontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!