Autó teljes átfestése mennyibe kerülne?
Ha jó minőségben, hivatalosan számlával csináltatod, nem valami sufniban barkács módra okosban, akkor 400-500eFt-tól indulhat.
Fóliázás nem lehet alternatíva? Bár az is bőven hat számjegyű összeg, nem sokkal olcsóbb.
ha átfényezed, akkor is az ajtók belülről, motorháztatő alatt meg még számos helyen megmarad az eredeti szín, mert nem fogják az összes borítást leszedni
felejtős projekt
4-500.000 Ft-ért úgy lefényezik, hogy nem lesz normál használat mellett sehol sem látható az eredeti szín.
Plusz a lakatolás.
Ráadásul a szétszedés, összeszerelés közben simán törhetnek a műanyagok és egyéb apróságok
Nem tudom milyen autóról van szó, és milyen értékű. Csak viszonyítsd hozzá az árakat. Ha te egy 50 milliós autónak akarsz új színt, akkor mehet az újra festés.
Ha valami egykét milliós gépről beszélünk, én biztos nem költeném rá az autó vételárának a felét / negyedét egy új színre.
Én is inkább a fóliázást javasolnám. Olcsóbb, gyorsabb. Ahogy írták, az is hatszámjegyű összeg nyilván, ha rendes helyre viszed. De egy ilyen közepes méretű Sedan-nál szerintem azt ~300 ezerből megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!