Audi 80as átfestése mennyibe kerülne? Piros most de ilyen zötétzöldre szeretném.
Azt a "zötétzöld"-et nem tudom mennyiért festik xD
De sok minden árképző egy autó fényezésnél... pl. csak kívül akarod minden szír-szart kiragasztva, vagy teljesen, szétszedve a belteret, motorteret is. Meg persze minden helyen más az ár kategória. De az ilyen fényezésnél nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb, mert nem egy hétre csinálod... Utána azt nézed mindig...
Igen, attól függ hogyan akarod és mennyi munkát tudsz belőle te megcsinálni.
Ha le akarod fújatni kívül-belül, akkor ahhoz ki kell kapni az üléseket, kárpitokat, ajtóburkolatokat, külső elemeket, szinte mindent, utána visszarakni, ez tovább tart mint átcsiszolni aztán lefújni.
Ha most piros és arra a "zötétzöldre" akarod kívül akkor ne haragudj de gyönyörű lesz ha kinyitod valamelyik ajtót, fel nyitod a motorteret meg stb.... Ekkora szín különbségnél telibe kellene, jó te tudod! te géped! én csak a véleményemet írtam.
Erre 15ezerért fújnak metál fényesre idomot, sima színre 8ezerért. Telibe metál fényezésnél az-az kívül belül az egész gépet ha te szereled szét és elviszed, 140ezerbe meg áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!