Kb. mennyibe kerül egy kisebb autó, konkrétan Nissan Micra, átfestése?
Hát én úgy vettem meg, hogy jó lenne átfesteni. Első autóm és nő vagyok, tudod, nekünk fontos a szín. :) Sötétkék színe van, volt egy piros az ugyanilyen volt csak 1100euróval drágább volt. Gondoltam inkább megveszem ezt, mert ebbe automata a klíma, olcsóbb is és majd átfestem. Így volt 7900Euró. Jobb lett volna ha megveszem a másikat? Ha 800-1000Euróból kijön a festés, akkor is jól járok, mert a klíma jobb ebben.
Amúgy pirosra festeném. A rózsaszín nagyon drága lenne?
Köszi a választ!
Te személyes tanács, a piros egy rettenetesen kényes szín, nekem is az van, de csak ez volt, különben azonnal lecserélném. Ha jót akarsz akkor fehérre vagy barack színűre fényezteted, a fehér a legjobb, olcsó, por nem látszik meg rajta, könnyű felpolírozni ha mégis elhasználódik, és legfőbb tulajdonsága hogy nagyságrendekkel hűvösebb nyáron a kocsi, és nem szívja ki a nap, gyakorlatilag ugyanolyan marad a szín. A piros meg kényes minden szempontból, ezeket a vízbázisú festékeket a nap is szívja és megsülsz benne, a klíma meg állandóan mehet, a motort fogja csak vissza. Mellesleg a Micrának nagyon jól is áll a fehér, de szerintem még a mostani is jobb mint a piros.
Ha fehér micrából pattansz ki is ugyanúgy megnéznek, nyugi, pláne ha te viszont piros vagy fekete kosztümbe csomagolod magad, jól fogsz kinézni mellette ;)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A fehéren én is gondolkodtam, tényleg jó ötlet! A fehér szín szép és elegáns is. Inkább szalonban csinálnám, mert szerintem csak elrontanánk itthon az egészet. És a metál fény alap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!