Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autón panelcsere azonos...

Autón panelcsere azonos színkóddal, de elüt a darab. Hogyan lehetne szépíteni?

Figyelt kérdés

Meg lett húzva az utas oldali ajtó elég csúnyán.

Kapott új ajtót, ugyan azzal a színkóddal, de egy picit az új elem sötétebb, pedig régebbi kocsiról került át. Z3KU (opel astra h)

No miként lehetne ezt szépíteni?

Erős mosás, illetve polírozás szürke krémmel megvolt. Ennyi amit tudtam nagy hirtelen.

Igazából csak egy bizonyos szögből látom, de onnan nagyon, van ismerősöm akinek fel sem tűnt, amíg nem mondtam. Poén, hogy én sem láttam kb 1hétig...:D

Esetleg telibe kéne fényezni azt az oldalt?

2020. ápr. 20. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Barátkozz meg vele. Trükkökkel lehet rejteni a színeltérést, ha ért hozzá a fényező, de ez csak arra jó, hogy más ne vegye észre, te ugyanúgy látni fogod a hibát, mert tudod mit kell nézni.
2020. ápr. 20. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

A színkódja alapján lehet hogy jó, viszont a régi elemek üthetnek el az "új" ajtótól.

Inkább azokat polírozd hozzá.

Főleg, ha folyamatosan napon állt az autó újkora óta.

2020. ápr. 21. 06:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Amirol jott az 2-3evvel oregebb, megis sotetebb, gondoltam ra napkozben minden mast letakarok, csak azt a reszt nem, hogy szivja a nap:D
2020. ápr. 21. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!