Kissss jouzs kérdése:
Autót szeretnék fényeztetni. Világosabb, metál szürkéről egy pár árnyalattal sötétebb metálszürkére. Hogyan tehetem meg?
Figyelt kérdés
A fényező nem tudott választadni arra a kérdésemre, hogy ebben az esetben ezt bárhova is be kellene jegyeznem, forgalmiba stb esetleg.
Úgy tudom hogy színváltozás esetén szükséges bejegyeztetni, pl szürkéről kékre.
Nekem a törzskönyvben nincs felírva a szín,forgalmiban pedig csak az van hogy szürke, színkód nélkül.
Minden egyéb teendő nélkül átfényeztethetem sötétebb szürkére?
2020. ápr. 19. 12:34
1/6 Beviz Elek válasza:
Amíg szürke marad addig semmi teendőd nincs, de ne olyan fényezővel csináltasd aki erre nem tudott válaszolni.
2/6 anonim válasza:
ha szürke marad, akkor nincs probléma. A vizsgán nem fognak szólni.
3/6 anonim válasza:
A fényezőnek nem kell mindent tudnia, elegendő, ha arany keze van.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 19. 16:12
5/6 anonim válasza:
Az árnyalat nem számít, csak az alapszín. Az én bordó kocsim forgalmijába piros van írva, de ismerősöm fekete ribizli színű kocsija is pirosként van feltüntetve.
6/6 Beviz Elek válasza:
Mindenhez nem is kell, de azért szerintem elég alap dolog tudni hogy mi történik ha elvégzed a munkád.
Ebből él, ezt csinálja minden nap, ilyen körökben mozog, így nagyon gáz nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!