A 225cm-es belmagasság elfogadható?
Jól esik,tényleg,hogy ledögöztél,kedves első. Én vagyok az elkényeztetett,amikor 16éves koromra kapok egy saját szobát,és végre külön alhatok a szüleimtől?
Munkások döntöttek így,hogy elég lesz ez a magasság,én nem szóltam bele,mert nem tudtam,hogy hogyan fog kinézni. Egyébként vertfalú házhoz lett hozzáépítve...
#1: meselj mar hol szabvany az a belmagassag, amit egy atlagember kezzel felnyulva eler? A mienk 260 (amibol -5 centi a parketta meg a plafon vakolata), es nem erzem tul magasnak, 2000-ben epult tarsashaz amugy.
Kerdezo: eleg alacsony, de mivel nincs mas, ezzel kell kezdeni valamit. Csinalj inkabb korben vilagitast (ne kozepre), ugy nem veszi el annyira a teret. Az epitomunkasokat ezuton csokoltatom, hogy eldontottek szerintuk neked mi a jo...
Feketén épült, ha jól sejtem?
Én magas vagyok (191 cm), meg is halnék ilyen alacsony belmagasság mellett.
Az hogy történhetett, hogy egy ilyen dolgot a munkások döntöttek el? A színét is ők mondják meg a szüleid helyett? Nem bántásból kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!