több százezer család él ilyenben, többek között mi is.
és nem 1-2 évet, hanem egész életeket éltek le ilyenben.
A pala cserepet 30-40évre tervezték, a 80-as évekven volt divat, tehát mostanában jár le a szavatosságuk... elméletileg veszéjtelen amíg el nem törik, vagy a kor miatt el nem kezd porózussá válni... ami ugyebár mostanában kezdődik, az azbeszt terhelés okozta rák pedig bele tarthat 10-15évbe is mire kialakul, onnantól kezdve, hogy belélegezted...
Utána olvastam picit... hát éljetek csak nyugodtan ilyen házban, én nem fogok...
hát akkor minek kérdezel?
örülj neki, hogy neked van lehetőséged választani.
az emberek nagy többségének nincs.
egy tetőcsere kb. 2 millió ft, tényleg örülhet neki, aki ezt megengedheti magának.
Azért kérdeztem, mert nem tudtam, mostmár tudom, utána néztem... az azbeszt meg rákkeltő ez gondolom nem újdonság, had engedjem már meg magamnak, hogy lakás vásárlás előtt utána járok a kiszemelt házaknak, nehogy hülyeséget csináljak... mellesleg találjátok ki, ma megnéztük a házat, a tetőt leszámítva jól is nézett ki, megkérdeztem miért adják el...
Mert meghalt a nagymama... Miben halt meg?... tüdőrákban...
Biztosan véletlen egybeesés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!