Tetőteres paraszt típusú vályogházat mennyiből lehetne felépíttetni? Földszint 50 nm + tetőtér.60 cm vastag falak.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)
Szép napot!
Lehet vályogfalra tetőteret építeni. Utána néztünk!
Nem olyat szeretnénk mint amilyenek pl 100 éve voltak, hanem kicsit modernebbet.
Ugyan miért nem ovlastad el, amit belinkeltél?
Itt egy idézet belöle "Falai téglából 50 és 60 cm vastagságban készültek. Nyílászárói fából készültek."
Akkor HOL VAN a VÁLYOG?!?!?!?
ismerem a tulajt és voltam benn
úgy készült, hogy 1 méter tégla és felette vályog
Paraszt típusú xD
Amúgy annak érdemes utánajárni, hogy egyáltalán engedélyezik e, hogy vályogból építs, mert elvileg eléggé körülményes, meg van szabva hogy csak helyben kitermelt vályogból lehet, "lélegző" falnak kell lennie, stb.
Viccesnek találod a paraszt típusút? Akkor hahotázz csak! :)
Viszont a kérdésemre választ még nem kaptam tőled sem. Igen tudom azt, amit a vályogról írtál, köszönöm szépen. De veled ellentétben én nem kötök bele az írásodba. Nem a sok okoskodó beszólásra lettem volna kíváncsi! Tisztelet a kivételnek! Hanem tapasztalatokra, de úgy látom az nincs.
További szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!