Mennyibe kerül minimum felépíttetni egy ilyen stílusú,200 m2-es házat? Van előnye vagy hátránya a tető nélküli stílusnak? (Képekkel)
Persze csak álmodozok, 21 éves vagyok, egyetemista, de ilyesmi házat szeretnék építeni majd, ha úgy alakul.
Egy emeletet szeretnék, földszint, plusz a 2-3 férőhelyes garázs, hátul nyitott 50m2-es terasz, fűtött medencével!
Kérdésem: mennyi pénzből lehetne lakhatóvá tenni az üres telket?
Ha eleinte eltekintek a luxus berendezésektől a medencètől, igazából mindentől, ha mindenből olyat veszek egyenlőre, amire épp, hogy szükségem van, csak kívülről nézzen ki így a ház!
Mennyi pénz kellene hozzá, ha a telek már megvan?
Ne legyen még parkosítás és drága térkő sem, legyen murva kocsibeálló és nagy olcsó beláthatatlan kerítés körbe(2,2 méter körüli.
Biztonsági bejárati és garázsajtóval, illetve a felső emeleten az egyik falat(kb. 20-25m2) szín üvegből szeretném, hogy lehessen a kertben, esetleg a panorámában gyönyörködni!
Kérem olyanok írjanak, akik építkeznek hasonló házaknál, válallkozók, tulajok, tulaj barátai, ismerősei..
Mennyi pénz kellene, hogy költözhető legyen egy ilyen szerkezetű és méretű ház?
Azért annyira nem bátran!
Tényleg kell egy árajánlat egy kivitelezőtől.
Szerintem az 50 milla a minimum ami kell.
Jesszusom, ez már a luxus kategória. Egy ilyen ház szerintem minimum 80 MFt-nál kezdődik.
Kívánom, hogy sikerüljön, főleg ha meg is teheted anyagilag.
(Mi pedig egy 24m2-ben élünk 3-an. :/ )
Sok sikert!
Előző válaszoló vagyok. Egyébként semmi nem lehetetlen! Csak be kell vonzani! Fiatal vagy, így még előtted a nagy lehetőség. Képzeld el álmaid házát, keresgélj a neten, nyomtasd ki a képet, és rakd ki a falra! Gondolj arra, hogy az már a Tiéd, és azt veszed észre egyszer csak, hogy bevált! Én az autómmal vagyok így. Még gyerek voltam, és egy ferdehátú kocsiról álmodoztam, és láss csodát, 3 éve, hogy egy Renault Megane-om van. :)
De azt is bevallom, hogy én is szeretek álmodozni, meg is csináltam képekben álmaim családi házát, de eddig még semmi. :( Sokszor feladtam, hogy nekem/nekünk úgysem lesz sajátunk, majd sodródhatunk az árral. Ilyenkor jön az, hogy a Remény hal meg utoljára. Továbbra is remélek, bízok, hogy lesz nekünk is egy kis családi ház, ami a miénk, nem pedig albérletben, vagy ki tudja hol kötnénk ki. Nekem ez az álmom, semmi más.
Sok sikert Neked, tiszta szívemből kívánom, hogy elérd a kitűzött célt!
Még ma kezdd el! Keress képeket, nyomtass, és képzeld el magad benne! ;)
Szia! véleményem szerint kb 300-350ezerFt/négyzetméteres árat mondana egy építési vállalkozó ha már megvan a telek. Ebben viszont nem biztos hogy benne vannak a közművek ami szintén lesz 1 millió kb. Ha szerencséd van akkor ilyen áron kulcsra kész házat építenek neked.
Nagyon jó ízlésed van, sok sikert kívánok hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!