Gipszkartonfallal le lehet e választani amerikai tipusú konyhát?
Kinéztem egy nagyon szép kis lakast, de nem merem megvenni mert nem vagyok benne biztos hogy az konyha leválasztható egyszerűen a szoba részről.
A konyhán egyébként nem lenne ablak, tehát csakis mesterséges világítást kapna vagy esetleg tejüveget a gipszkartonfal tetejébe lehetne tenni és úgy kapna a szobából némi fényt!
Amúgy a fény engem nem zavar, mert nem töltök sok időt a konyhában viszont nem tudom hogy mennyire kivitelezhető ez, ill. mire kell figyelni, ja és egyáltalán mennyibe kerül?
Mit gondoltok?
Valószínűsítem, hogy pont az "egy teret" nem szeretné a T.Kérdező.
Leírták a lényeget.
Még annyi, hogy ha kapcsoló vagy aljzat kell bele akkor azt előre kell védő csövezni.
A teljesen ablaktalan konyhával az a baj, hogy se fény (még, ha a szobán keresztül meg is oldod felülvilágítóval), se szellőzés.
Az elszívó oké, de kell légbepótlás is, ha meg kinyitod az ajtót ugyan ott vagy mintha egy légtér lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!