Mit lehet azzal csinálni, ha bárhova fúrok, egy diónyi lyukat találok a falban és nem tudok bele tiplit tenni?
Figyelt kérdés
Újépítésű házunk van, 1 éve lakunk itt, a kivitelező egy utolsó, trehány patkány, de erre sajnos csak vásárlás után jöttünk rá. Én nem tudom, hogy lehet ilyen vacak falakat csinálni, de akárhova fúrunk, ott egy üreg a falban és nem tudok bele tiplit tenni. Most épp a függönykarnist próbálnám felfúrni. Az első próbálkozásnál ott volt egy fél öklömnyi lyuk. Nyomtam bele folyékony dübelt, azt mondták, az majd megfogja a tiplit. Hát nem, úgy ahogy van, szakadt ki az egész a falból, amikor az 1 éves lányom megrángatta a függönyt. Most a kettes számú próbálkozásnál megint lyukba ütköztem, most kisebb, csak akkora, mint egy dió. De több hely nincs, ahova fúrni tudok, az ablaknyílás és a plafon között 20 centi van, nincs sok játékterem. Mi a fenét lehet ezzel csinálni? Egy kőműves meg tudja csinálni normálisan? Esetleg én? Borzasztó dühös vagyok és elegem van, hogy az összes szomszéd minket bámul. Azok a muskátli mögül kikukucskálós nénik laknak a szomszédban, akik szóvá teszik, hogy miért voltam fent tegnap olyan sokáig, látták, hogy éjfélkor még a nappaliban sétáltam. Segítsen valaki, mert falnak megyek.2023. nov. 15. 13:48
11/11 anonim válasza:
Szuper, örülök. Bizony ez nem egy panel ház ahol tömör betont fúrsz. Az üreges tégla érzékeny állatfajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!