Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki tudja magáról hogy rossz...

Aki tudja magáról hogy rossz a sorsa, az hogy merjen életben maradni és bárhová menni és bármit csinálni?

Figyelt kérdés

Egyszer beszéltem egy jóssal online, azt mondta hogy biztosan sötét entitás követ az életben

Azóta csak még rosszabbul lettem

Ez olyan, mint mikor valaki mondjuk testileg sérülten születik, neki is egyértelműen rossz a sorsa, akkor miért maradjon életben?

Én érzem hogy kiemelt ember vagyok, persze rossz oldalról és rám más szabályok vonatkoznak

Ha az a tendencia hogy mindig balszerencsés vagyok, akkor hogy merjek bármit tenni? Ráadásul egyre durvább és furcsább dolgok történnek.

Már rettegek, sírok és félek hogy mi jön még, most is a félelem miatt nem alszom

Érdemes személyesen elmenni egy jóshoz hogy csináljon velem valamit?

Mitől lehet ez?

2022. aug. 10. 05:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Sötétség ott kezdődik, hogy jósoltatsz és el is hiszed.
2022. aug. 10. 06:14
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Már ne is haragudj, de ha rettegsz, sírsz, és félsz egy olyan dologból kiíndúlva amit egy ismeretlen ember mondott neked az interneten keresztül, akkor inkább pszichiáterhez kéne fordulnod.
2022. aug. 10. 06:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz "rossz sors" alatt?

Aki mást sem csinál, mint ücsörög foteljában tétlenül és várja a sült galambot, annak jó sorsa van, mert nem kell tennie semmit, vagy pedig rossz a sorsa, mert éhen hal?

Ha valaki mást sem csinál, mint 'rossz' sorsán kesereg és nem hajlandó semmit tenni a változtatásra, az ne is várja sorsa jobbra fordulását.

.

"Érdemes személyesen elmenni egy jóshoz hogy csináljon velem valamit?"

Ha van felesleges pénzed, amitől megszabadulni akarsz, vagy pedig burkoltan javítani akarod a választott jós életszínvonalát, akkor, de csak akkor érdemes felkeresned őt.

2022. aug. 10. 06:59
 4/22 anonim ***** válasza:

Ne aggódd túl ezt.

A teremtés alapvetően szeretetteljes, pozitív, sokszor csak mi visszük bele a negatív dolgokat.

Lehet úgy érzed támadnak, erre is van példa, meg módszerek is ellene.

Általánosságban igaz, hogy annyit tesznek rád, amennyit elbírsz, mégha nem is úgy tűnik néha.

2022. aug. 10. 07:01
 5/22 anonim ***** válasza:
82%

Be kéne zárni az olyan rohadékokat, akik neten keresztül ijesztgetnek másokat.

Nem vagy "eleve rossz sorsú", ez egy marhaság. Lehetsz túlérzékeny, lehetsz bizonytalan, lehetsz gyámoltalan vagy épp aggódós. Nem tragédia. Ezek emberi tulajdonságok, amikkel lehet mit kezdeni. Nem jós kell neked, hanem önbizalom, támogató környezet, sikerélmények és némi önismeret.

2022. aug. 10. 08:16
 6/22 anonim ***** válasza:

"A teremtés alapvetően szeretetteljes, pozitív, sokszor csak mi visszük bele a negatív dolgokat."

Minden egyes állítást ebben a mondatban vitatnám.

De részben igaz.

"Általánosságban igaz, hogy annyit tesznek rád, amennyit elbírsz, mégha nem is úgy tűnik néha."

Agybaj.

2022. aug. 10. 08:27
 7/22 Kései Sirató ***** válasza:
83%
Nem szabad hinni a jósoknak, csaló az összes. Ha ismerné bármelyik is a jövőt, akkor megjósolná a lottószámokat és ez által milliomos lenne, de egyik sem ismeri.
2022. aug. 10. 08:31
 8/22 anonim ***** válasza:
46%

A jósok többsége lehet tényleg szélhámos, még sosem jártam jósnál, szóval passz.

A jövő "még" nincs meg, képlékeny, csak a mostani pillanat létezik, valószínűségeket azonban láthat.

Dátumokat, konkrét időpontokat el nem tudom képzelni hogy hitelesen meg lehetne jósolni.

Érdekességképpen még elmesélem, hogy egy keleti spirituális irányzatot gyakorolok sok éve, és megkaptam a jogot a mestereimtől hogy tanítsam is ha akarom. Van pár dolog amit azonban be kell tartanom, nem taníthatok olyan embert, aki pár héten belül meg fog halni, ezt fel kell ismernem, és tiszteletben tartanom, mert vannak dolgok amit nem változtathatunk meg.

2022. aug. 10. 08:50
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerű kiválasztanod, melyik jóshoz menjél:

- tervezzed med felkeresése időpontját, aztán

- várjad telefonos értesítését, hogy neki megfelel az az időpont.

Ha ez megtörténik, biztos lehetsz, hogy ő látja a jövőt.

Ha nem történik meg, akkor jövőbelátása csak pénzlehúzás.

2022. aug. 10. 10:19
 10/22 NTBS ***** válasza:

Egy online jóslásra ne építsd a jövőképedet.

Inkább beszélgess más emberekkel, hogy rájöjj a te problémáid nem is olyan nagyok. Nekem ez sokat segített.

2022. aug. 10. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!