Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki tudja magáról hogy rossz...

Aki tudja magáról hogy rossz a sorsa, az hogy merjen életben maradni és bárhová menni és bármit csinálni?

Figyelt kérdés

Egyszer beszéltem egy jóssal online, azt mondta hogy biztosan sötét entitás követ az életben

Azóta csak még rosszabbul lettem

Ez olyan, mint mikor valaki mondjuk testileg sérülten születik, neki is egyértelműen rossz a sorsa, akkor miért maradjon életben?

Én érzem hogy kiemelt ember vagyok, persze rossz oldalról és rám más szabályok vonatkoznak

Ha az a tendencia hogy mindig balszerencsés vagyok, akkor hogy merjek bármit tenni? Ráadásul egyre durvább és furcsább dolgok történnek.

Már rettegek, sírok és félek hogy mi jön még, most is a félelem miatt nem alszom

Érdemes személyesen elmenni egy jóshoz hogy csináljon velem valamit?

Mitől lehet ez?

2022. aug. 10. 05:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem csak az online jós miatt jöttem ide…

Attól csak egy picit kiborultam

Mióta elkezdtem ezoteriaval foglalkozni, azóta látom hogy az emberek elérte előre meg van rendezve, olyan mint egy puzzle

Higgyétek el, hogy van átok és van rossz sors.

Olyan mintha bábok lennénk és úgy iranyitának.

Nincs szabad akarat, csak azt hisszük

Ha nem így lenne nem kene ekkora különbség emberi sorsok között

Tudom hogy nekem valaki meg akarja mutatni hogy bábok vagyunk, ezért kapok ennyi jelet minden nap

Vannak emberek akik mindig jókor vannak jó helyen, én meg pont mindig rosszkor a legrosszabb helyen

Ha leírnám az életem, megértenétek miről beszélek

Már régóta csak itthon vagyok, mert már a bolton kívül nem merek máshova menni

Sőt egy ideje már olyan jelet is küldenek hogy éreztetik velem hogy 0-24ben megfigyel egy gonosz entitás

Pont amikor erre gondoltam és ettől féltem, leestem a lépcsőn és utána 2 hétig nem tudtam járni. PONT mikor kuldtek a jelet hogy figyelnek.

Minden embert irányít valami, csak valaki nagyon szerencsés, más meg szenved amíg meg nem öli magát

Na ezzel kihez forduljak?

2022. aug. 10. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Pszichiáterhez
2022. aug. 10. 16:09
 13/22 anonim ***** válasza:

"Mióta elkezdtem ezoteriaval foglalkozni, azóta látom hogy az emberek elérte előre meg van rendezve, olyan mint egy puzzle"

Majd változik a megértésed idővel, ez jelenleg hibás felismerés, vagyis még nem a helyes konzekvenciákat vontad le.

A jelek lehetnek valódiak, de lehetnek képzeltek is.

"Az elkezdtem ezotériával foglalkozni" néhány embernek azt jelenti, hogy időnként drogozik, látomásokat, "megértésüket" vél átélni.

Néhányan negatív entitásokat hívnak be, nyitják ki magukat nekik, stb.

Ne aggódj, ez egy igazságos, szabad akarattal átszőtt világ.

2022. aug. 10. 16:15
 14/22 A kérdező kommentje:

Ez nem pszichiáterre tartozik hanem ezoteria témakör

Soha senki nem hisz nekem

Az én problémáim pont elég súlyosak, nekem attól nem lesz jobb hogy Afrikában éheznek

Rengeteg ember életet kielemeztem, a sajátomat minden nap elemzem, de itt sem hisz nekem senki…

2022. aug. 10. 16:56
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Pont azért tartozik pszichiáterre mert azt hiszed hogy ezotéria témakör.
2022. aug. 10. 19:10
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

"Pont amikor erre gondoltam és ettől féltem, leestem a lépcsőn és utána 2 hétig nem tudtam járni. PONT mikor kuldtek a jelet hogy figyelnek."

Félelmedben gondolataiddal foglalkoztál ahelyett, hogy a lépcsőre figyeltél volna, a baleset után (ami figyelmetlenséged következménye) az történést rosszindulatú entitás hatására fogod.

Ez bizony a "mindig más a hibás" klasszikus esete.

Ha leesel a lépcsőn, ne a lépcsőt hibáztasd!

(Ismered: ha a kacsa azért fullad a vízbe, mert nem tud úszni, nem a víz a hibás!)?

2022. aug. 10. 19:51
 17/22 anonim ***** válasza:

Én hiszek és jártak is vagyok az ezotériában, de alá tudom támasztani a többi hozzászóló állítását abban hogy érdemes lenne szakemberhez fordulnod és átgondolni ezeket teljesen nyugodtan, tiszta elmével.

-Teljesen érthető reakció a félelem az esetedben, de tovább kell ezen lendülnöd - Az már régen rossz ha a félelmeid annyira erőteljesek hogy a napod és a gondolataid nagy részét az aggódás és a szorongás teszi ki. A félelem csak legyengít, kifáraszt és képtelen leszel tőle nyugodtan élni a mindennapjaid (nem mellesleg tökéletes támadófelületet ad ártó entitásoknak is).

-A jelekről pedig, lehetnek valósak de lehetnek a saját tudatalattid következménye is, amit én is tapasztaltam. Az ilyen jeleknek csak akkor van jelentősége és hatása ha te fordítasz rá figyelmet, hagyd teljesen figyelmen kívül hogy ha legközelebb hasonló, negatív/ártó jelekkel találkoznál.

-A sors/végzet/stb létező dolog, vannak olyan dolgok amik előre "le vannak fektetve", vannak olyan életesemények amik mindenképp bekövetkeznek, néhánynál pedig csak a potenciál van meg és rajtad illetve a külső tényezőkön múlik hogy be fog-e a következni. Mindenki eleve így születik - De sosincs kőbe vésve semmi, nem vagy bábú vagy rabszolga, senki sem az.

Ezeken a dolgokon teljesen lehet változtatni, hívd karmának, sorsnak aminek csak szeretnéd - Az emberek többségét tényleg ez rángatja, de ki lehet belőle törni ettől független.

Illetve, így még a végére idebiggyeszteném hogy akármi történik veled, az első reakciód legyen az hogy leülsz és nyugodtan, racionálisan átgondolod a dolgokat, azt hogy mi történt és miért. Nem szabad elfelejteni hogy attól hogy tudatában vagy a világ ezoterikus természetének a másik fele ettől nem fog megszűnni létezni. Elhiszem hogy az általad tapasztalt dolgok nagy része valós, mert én is hasonlókat éltem át (Megfigyelés illetve a jelküldözgetés nálam is megvolt) - De a lépcsős dolog valószínüleg csak egy szerencsétlen baleset volt (Remélem jobban vagy azért).

2022. aug. 10. 21:20
 18/22 A kérdező kommentje:

17, magad ellen beszélsz, ambivalens amit mondasz.

-A sors/végzet/stb létező dolog, vannak olyan dolgok amik előre "le vannak fektetve", vannak olyan életesemények amik mindenképp bekövetkeznek, néhánynál pedig csak a potenciál van meg és rajtad illetve a külső tényezőkön múlik hogy be fog-e a következni. Mindenki eleve így születik - De sosincs kőbe vésve semmi, nem vagy bábú vagy rabszolga, senki sem az.

Ezzel a bejegyzéssel. Én hiszem hogy minden kőbe van vésve és nincs szabad akaratunk

Ha elmész egy helyre, az a te döntésed, de valamiért úgy döntöttél.

Én ténylegesen rájöttem hogy megfigyelnek és rángatnak mint égy bábut.

Másik jel: voltam egyszer egy veszélyes országban nyaralni, most utólag gyűlölöm magam amiért elmentem mert ott bármi baj történhetett volna.

Sokszor gondolok arra hogy mi lett volna ha megtámadnak az utcán, a taxiban, vagy bárhol. Mivel fiatal lány vagyon, ennek ki vagyok téve

2 napig ezen sírtam, rettegtem hogy mi lett volna ha, erre megnyitok egy vidám fiataloknak szóló alkalmazást és ott volt egy hír hogy ebben az országban több állat megerőszakolt és megölt egy fiatal lányt…

Erre mondja nekem valaki hogy ez nem jel. Zokogtam, bogtem itthon, a boltba sem mertem elmenni többe.

Felek hogy minden amitől felek azt be fogom vonzani.

Minden nap érzem hogy figyel valamilyen gonosz dolog, erő, démon, sors karma, akármi

Ha filmszerűen rossz az életed, akkor hogy számítsak bármi jóra?

Tudom hogy öngyilkosnak kell lennem.

2022. aug. 10. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos naponta rengeteg nő esik áldozatul nemi erőszaknak minden országban. Az hogy belebotlottál egy ezzel kapcsolatos hírbe, és ezt valamiféle jelnek tekintetted az életeddel kapcsolatban az csak a te, egyébként minden alapot nélkülöző értelmezésed a történetnek. Csak hogy egy példával szemléltessem: Tegnap reggel átmentem az úttesten a munkába menet, és miután este hazamentem olvastam a hírt hogy valakit elütöttek ugyanott délután. Akkor szerinted ezt nekem is jelnek kellene tekintenem, mivel valakivel megtörtént valami, ami akár velem is megeshetett volna? Ez nonszensz.

Ami pedig a sorsot, illetve a predesztinációt illeti én egyet értek veled. Szerintem sincs szabad akarat, csak annak az illúziója létezik. Csakhogy nem igazán értem hogy ez miért is releváns bármivel kapcsolatban? Hiszem hogy minden dolog úgy történik a világban ahogy szükségszerűen történnie kell. Kauzalitás és semmi más. De sajnos ezek annyira bonyolult egymásból következő reakciók, hogy az egyszerű emberi elménkkel csak minimálisan vagyunk képesek felfogni belőle. És éppen ezért gondolati síkon túl nem érdemes ezzel a dologgal foglalkozni, mert bár valóban el van döntve a végzetünk, de azt előre látni senki sem képes. És emiatt nincs is értelme aggódni a lehet hogy bekövetkező, de az is lehet hogy nem dolgok miatt.

2022. aug. 10. 22:56
 20/22 anonim ***** válasza:

"Nincs szabad akarat, csak azt hisszük

Ha nem így lenne nem kene ekkora különbség emberi sorsok között..."

Pont itt van az ellentmondás,mert az egyik azt választotta,hogy inkább napozik a másik meg azt,hogy egy sötét szobában tengeti az életét...A gondolataid és az akarat "mágiája" választják a következő pillanatot és a percek is órákba majd karmába fordulnak..az egész életünk választásunk sorozata..

A szabad akaratnak pedig csak akkor van értelme,ha a választott sors irányában működik..Ha te a masszív rettegést akarod és az elkeseredett harcot az irányítás fenntartására akkor azt kapod...

Hogy mitől van? A négy fal és a magány befelé fordít,az pedig figyelmet,önismeretet követel...persze hogy figyelnek...az a dolguk...egyrészt vannak csoportok akik tanulni akarnak...nemrég olvastam egy családállítótól,hogy emberi szellemek jelentek meg a kezelésen,amikor rákérdezett,hogy mégis miez?,akkor az volt a válasz,hogy a következő életre való tudatosabb felkészülés,mert új generáció ...egy másik területen dolgozó oldalán pár hónapja szintén megjelent,hogy bizonyos kiválasztottakat már nemcsak 1 de 3 földönkívüli entitás is folyamatosan nyomon követ.. valamint vannak akik vigyáznak rád,mert sosem vagy egyedül,minimum 2 a saját lélekcsaládodból..aztán akiket a tudatalattid vonz be az állandó figyelmeddel...ott vagy TE az állandó analizálásoddal...éééés akkor itt van a kutya elásva,mert amire fókuszálsz ott van az energia azt vonzod és azt nagyítod...

Van még a felsőbb Éned,a Belső Éned akinek az a dolga,hogy a tudatalatti csomagokat a megfelelő ütemben ürítse,hogy feldolgozhasd...de itt nem tudja,mert bezártad magad ezért dömpingelsz...és a végén ott van a teljes elválasztottság Sátáni elméje beragadva a totális magánnyal és a téves következtetésekkel kontra rettegő gyermek aki csak napozni akar...wtf???

Érted?A 2 végletbe sodortad magad így nem maradt más számodra,mint az intenzív tisztulás az pedig szembesülések sorozata...SZEM...Figyelem,elengedés...

Van itt egy tarotos aki kristálytiszta csatorna belső hallással:

https://www.youtube.com/c/Selenvie/videos

A legelső blikkre,megérzésre válassz ha valami vonzz a videókból,ha nem érzed,hogy valamelyik hívna akkor ne nézd...Ha nem vagy biztos benne melyik akkor nézd meg mind a 3-at...NE kezdj el analizálni gondolkodni...egyéni vetéseket is vállal...

Itt van 1 másik tiszta csak nem annyira profi: https://www.youtube.com/c/Spiritu%C3%A1lis%C3%9Czenetek/videos

A Tigris éve az irányítás visszaszerzéséről szól,ez az év mindenkire kihat...

Menj ki és ölelj meg egy fát...örülj,hogy létezel...

2022. aug. 10. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!