Aki tudja magáról hogy rossz a sorsa, az hogy merjen életben maradni és bárhová menni és bármit csinálni?
Egyszer beszéltem egy jóssal online, azt mondta hogy biztosan sötét entitás követ az életben
Azóta csak még rosszabbul lettem
Ez olyan, mint mikor valaki mondjuk testileg sérülten születik, neki is egyértelműen rossz a sorsa, akkor miért maradjon életben?
Én érzem hogy kiemelt ember vagyok, persze rossz oldalról és rám más szabályok vonatkoznak
Ha az a tendencia hogy mindig balszerencsés vagyok, akkor hogy merjek bármit tenni? Ráadásul egyre durvább és furcsább dolgok történnek.
Már rettegek, sírok és félek hogy mi jön még, most is a félelem miatt nem alszom
Érdemes személyesen elmenni egy jóshoz hogy csináljon velem valamit?
Mitől lehet ez?
Sajnos nem vagyok most olyan állapotban így pszichózis meg mély depresszió közben hogy mindent felfogjak ebből… egy ideje már csak kevés dolgot tudok egyszerre olvasni
19, ha te is megmondod hogy van sors és nincs szabad akarat, akkor minek maradjon életben és hogy ne rettegjen az, aki tudja hogy szar életre született?
Annyi minden balszerencsés dolog történt már velem, amire szavak sincsenek
Mindig szar emberek köze sodor az élet, amitől mostanra már kikészültem.
Tegnap is jött egy jel.
Mostanában azon rettegek hogy valami állat megtámad, felek hogy bevonzom erre találtam egy fórumbejegyzést ahol rengetegen azt ecsetelik hogy hányan támadtak fogdostak már meg őket Budapesten
Soha nem találtam még ilyen bejegyzést, pont csak tegnap
Eddig volt hogy egyedül jöttem este haza, most utólag is rettegek hogy mi lett volna, ha….
Annyira látszik hogy valakivel extrán szivoznak
Érezni szoktam ahogy figyel ez a gonosz entitás és röhög rajtam mikor szivoznak velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!