Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit kell csinálnia annak, aki...

Mit kell csinálnia annak, aki a rossz irányba hajt fel autópályán?

Figyelt kérdés

Mi lenne olyan esetben a teendő?

Gyorsan megfordulni?

Talán amit én csinálnék, hogy egyből a leállósávba betérnék, és ott hajtanék tovább, amíg valami parkolóstzerűséghez érek. Ott talán meglehetne valahogy fordulni.

2022. aug. 1. 06:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Mit kell csinálnia? Vissza adni a jogosítványát, ha legalább 6 db baromi nagy behajtani tilos tábla mellett gond nélkül el tud hajtani.
2022. aug. 1. 06:31
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Azonnal leállósáv, állnék vészvillogóval és rögtön megfordulnék mihelyt lehet és tipli. És persze reménykednék, hogy nem vette kamera, hogy milyen hülye vagyok :-)
2022. aug. 1. 06:33
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Azonnal leállósáv és hívni a segítséget. Forgolódni veszélyes, abból is volt már baleset.
2022. aug. 1. 06:41
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Sokszer elmondták a rendőrök is: leállósáv, vészvillogó, korláton kívülre menekülni ménél gyirsabban, és hívni őket.

Bem tudom milyen sűrűn kötlező pihenőhelyet kialakítani, de biztis, higy sok kilométert megtenni őrültség.

2022. aug. 1. 06:54
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Jogosítványt leadni. Szakorvost felkeresni.
2022. aug. 1. 07:06
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is aki ilyet csinál adja vissza a jogsiját, mert vagy qrva figyelmetlen vagy nemtörődöm vagy értelmi fogyatékos hogy ilyen sikerül.
2022. aug. 1. 07:16
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként nem magyar jelenség. Osztrákoknál is látok irgalmatlan nagy táblákat, rajta hatalmas tenyér, a behajtani tilos táblával és szövegesen is. És mégis megtörténik.
2022. aug. 1. 09:08
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Persze hogy megtörténik, mert rengeteg öreg, vezetésre alkalmatlan ember birtokol még jogosítványt (és sajnos autót), akik már ahhoz is túl rosszul teljesítenek mentálisan, hogy felmérjék, hogy nem alkalmasak gépjárművezetésre.

Ehhez jönnek a fiatal titánok, akik ugyan írni-olvasni is alig tudnak mert felmentést kaptak gondolkodásból az általános iskolában, de azért a nem létező vagy képzelt jogaikért bőszen kiállnak, például hogy nekik igenis joguk van megfordulni az autópályán, mert úgysem történik semmi mert tegnap is láttak egy videót tiktokon ahol nem történt semmi.

Aztán ha ezek a hulladékok megölnek egy kétgyermekes családot, akkor majd szörnyülködnek, hogy jaj, hát ezt nem gondoltam volna...

2022. aug. 1. 09:18
 9/19 A kérdező kommentje:
Én egyszer horvátoktól jöttem haza, és ott jött szembe a német rendszámos csóka :D
2022. aug. 1. 10:39
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Aztán ha beléd csattan, most a hátramaradt családod mesélné itt röhögcsélve.
2022. aug. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!