Kinek volt már rosz élménye német autópályán? Tényleg annyira rossz ott a közelekedés?
Figyelt kérdés
Csak olyan választ várok aki volt már ott)2010. máj. 27. 21:23
1/6 anonim válasza:
Mi átutaztunk Németországon mikor Angliába mentünk, de semmi rossz élmény nem volt. Jól haladtunk oda fele is, és vissza fele is. Jók arra fele az autópályák véleményem szerint.
2/6 anonim válasza:
Attol függ mit értesz a "rossz közlekedés" alatt... amugy semmi extra, azt leszámítva h ők "gyorsabbak", mint a magyarok. Ja és az auto müszaki állapota megfelelő legyen mert ott ha büntet a rendőr akkor nagyon büntet.
3/6 anonim válasza:
Nekünk 2 éve húsvátkor. Nagyon hideg volt, szakadt a hó, és majdnem belefutottunk egy tömegkarambolba. De lehet, hogy az már Ausztriában volt.
4/6 anonim válasza:
Évente többször is megyek Mo és Németország között ide-oda, de az autópályákon sokkal könnyebb haladni és a közlekedés sokkal biztonságosabb, mint MO-on egy másodrendü úton. Ott minden gond nélkül vezetek, de a kisebb utakon MO-on sokszor kerülget a szivbaj a tényleg rossz közlekedési morál miatt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Amugy hallottam h a kamionosok ott nagyon köcsögök és h leszorítják az embert.Nekem ajánlották h nagyon legyek ovatos és h mindig nézzek a tűkörbe.Jövőhétem vezetek először Németbe.
2010. máj. 27. 22:30
6/6 anonim válasza:
Nekem semmi gondom nem volt. Olyan, mintha itthon vezettem volna. Itthon is vannak köcsög autósok és ott is, de ugyanúgy vannak rendes, előzékeny vezetők mindkét helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!