Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Belevágnátok egy saját családi...

Belevágnátok egy saját családi ház felépítésébe?

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 21:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Győrtől 25-30 km körül, ha a 22,5 milliót átlagosnak vesszük, akkor ott már kb egálba jön ki egy új ház/régi felújítása.

Persze minden igény függő, de ha az új ház és a régi ugyan arra szintre van kialakítva, feltételezve ismét, minden ugyan az belül. Akkor pl 20 év múlva melyiket lesz könnyebb eladni? A 60-70 éves felújítottam vagy a 20 éveset? Szerintem az utóbbit.

Természetesen azt is figyelembe kell venni nem mindenki teheti meg azt, hogy szinte újat épít egy régi házból. Tehát csak lehetőségeihez mértem foltozgatja, szépítgeti hosszú éveken keresztül. Így az ilyen költségvetéssel rendelkező családoknál ez egy jó megoldás.

2023. jan. 9. 15:48
 32/32 anonim ***** válasza:

Ausztriában dolgozom hosszú évek óta, úgyhogy volt valamivel több mint 17 millióm.

Nagyon eladósítani se akartam magamat.

Most a következő 2 évet meg akarom nyomni,hogy gyorsan visszafizessem azt a kb. 5 millió forint hitelt.

Addig kisebb felújítások lesznek csak a házon.

Azután megnézem,hogy hogyan alakul az ingatlanpiac.

2023. jan. 9. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!