Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Jelen voltatok ti is építkezés...

Jelen voltatok ti is építkezéskor a munkafolyamatoknál?

Figyelt kérdés

Minden vállalkozó jó ismerősünk és vki bogarat ültetett a fülemben, hogy vkinek ott kellene lennie velük segíteni, megkínálni őket itallal, megbeszélni mit hogyan stb

De nekem ez kicsit fura, számomra az lenne reálisabb, ha a munkafolyamat előtt megbeszélnénk mindent és ha vmi van felhív...de hogy mindig ott lenni pluszban...?

2022. nov. 28. 10:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg nevetséges.

Nyilván minden rendben lesz, mert csak magával cseszne ki.

Megnézted a 15. hozzászólásomban a youtube csatornát?

2022. nov. 29. 09:12
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

" papíron a generálkivitelezőnk, ő a műszaki ellenőrünk is"

Ez így összeférhetetlen, törvény is tiltja.

2022. nov. 29. 13:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a műszaki ellenőr lényege hogy a te érdekeidet képviseli, nem a generálét.
2022. nov. 29. 13:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#16 Legjobb az ismerősökben hogy ugyanúgy elkérik a pénzt, de legalább 25-ször elmondják, hogy te milyen jól jársz mert nem egy idegen ver át és adjál hálát hogy ők "nulláért" dolgoznak neked, mert hasznuk nincsen rajta. A végén meg csak azért nem küldöd el a szar munkája miatt mert ismerős.

Sokszor úgy vagyok, hogy kifizetem inkább idegennek a nagyobb összeget, csak ne kelljen már hálálkodnom meg lekötelezettnek lennem.

2022. nov. 29. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

"Aki a papíron a generálkivitelezőnk, ő a műszaki ellenőrünk is"

Szerintem kevered a felelős műszaki vezetővel aki a kivitelező munkájának minőségéért felel, az ő saját hatáskörében dolgozik.

A műszaki ELLENŐR mint a neve is mutatja, az építtető közvetlen megbízásában áll és feladata az elvégzett munka ellenőrzése, hogy az építtető a legjobb minőséget kapja. Ezért nem is lehet maga a kivitelező, hiszen jogilag nem fér össze.

Tökéletesen leírták, a saját dolgozatodat nem javíthatod.

2022. nov. 29. 14:10
 26/26 anonim ***** válasza:
86%

Csak a vezetékezésnél voltam ott napi egyszer, többihez nem értek.

Felfogadtam egy független műszaki ellenőrt mert a jó brigád is jóvanazúgy módban dolgozik ha tudják nincsen ellenőrizve.

Volt ami nem olyan minőségben készült el ezért pénz járt vissza, volt amit utólag javítottak.

Ha az ellenőröd a kiviteleződ is egyben lehetsz vele akármilyen jóban de nem fogja bevallani, hogy ez nem úgy készült ahogy kéne és pénzt ad vissza.

2022. dec. 1. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!