Jelen voltatok ti is építkezéskor a munkafolyamatoknál?
Minden vállalkozó jó ismerősünk és vki bogarat ültetett a fülemben, hogy vkinek ott kellene lennie velük segíteni, megkínálni őket itallal, megbeszélni mit hogyan stb
De nekem ez kicsit fura, számomra az lenne reálisabb, ha a munkafolyamat előtt megbeszélnénk mindent és ha vmi van felhív...de hogy mindig ott lenni pluszban...?
Víz, sör és üdítő ki van rakva nekik egy kis faházban, ahhoz bármikor hozzáférnek
Igen, nálunk is ez a gond...hogy munka mellett nem tudunk mindig ott lenni, illetve ha tudnánk, akkor annyit tudnánk segíteni, mint eg, segédmunkás, a pénzt meg ugyanúgy elkérik, ha segítünk, ha nem...így inkább akkor mással foglalkoznánk ebben az időben
10es válaszoló,
Igazad van, de szerencsére nem a haveriság a döntő, ők több ismerős vállalkozó közül lettek kiválasztva, így a megbízhatósággal reméljük nem lesz probléma
Milyen itallal? :D
Amúgy még a lakásom felújítása is kisebb agyvérzéssel járt pedig nagyrészt ismerősöket próbáltam hívni. Ha házat építenék, én tuti csak megfelelő kiviteli tervek és műszaki ellenőr mellett vágnék bele.
Ha én elköltenék 50 milliót egy építkezésre, akkor az lenne a minimum, hogy egy független műszaki ellenőrt is fizetek.
16.
Megmondtam volna, hogy annyit fizetek, mint te fizettél.
Aki a papíron a generálkivitelezőnk, ő a műszaki ellenőrünk is
Ki is szokott jönni a munkafolyamatok végén
De közben nincs ott ő sem
"Aki a papíron a generálkivitelezőnk, ő a műszaki ellenőrünk is"
Ezt csak viccnek szántad ugye? Ez olyan, mintha a suliban saját magad javítanád a dolgozatod...
Ez csakis úgy működik, ha az ellenőröd teljesen független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!