Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Jelen voltatok ti is építkezés...

Jelen voltatok ti is építkezéskor a munkafolyamatoknál?

Figyelt kérdés

Minden vállalkozó jó ismerősünk és vki bogarat ültetett a fülemben, hogy vkinek ott kellene lennie velük segíteni, megkínálni őket itallal, megbeszélni mit hogyan stb

De nekem ez kicsit fura, számomra az lenne reálisabb, ha a munkafolyamat előtt megbeszélnénk mindent és ha vmi van felhív...de hogy mindig ott lenni pluszban...?

2022. nov. 28. 10:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Víz, sör és üdítő ki van rakva nekik egy kis faházban, ahhoz bármikor hozzáférnek

Igen, nálunk is ez a gond...hogy munka mellett nem tudunk mindig ott lenni, illetve ha tudnánk, akkor annyit tudnánk segíteni, mint eg, segédmunkás, a pénzt meg ugyanúgy elkérik, ha segítünk, ha nem...így inkább akkor mással foglalkoznánk ebben az időben

2022. nov. 28. 12:34
 12/26 A kérdező kommentje:

10es válaszoló,

Igazad van, de szerencsére nem a haveriság a döntő, ők több ismerős vállalkozó közül lettek kiválasztva, így a megbízhatósággal reméljük nem lesz probléma

2022. nov. 28. 12:39
 13/26 NTBS ***** válasza:
Amikor lehetett igen, de Nem Mindig.
2022. nov. 28. 13:25
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Milyen itallal? :D

Amúgy még a lakásom felújítása is kisebb agyvérzéssel járt pedig nagyrészt ismerősöket próbáltam hívni. Ha házat építenék, én tuti csak megfelelő kiviteli tervek és műszaki ellenőr mellett vágnék bele.

2022. nov. 28. 16:30
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Ha én elköltenék 50 milliót egy építkezésre, akkor az lenne a minimum, hogy egy független műszaki ellenőrt is fizetek.

[link]

2022. nov. 28. 19:00
 16/26 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#12 Csak azért írtam mert jártam még ismerőssel. De másnak lehetnek normális ismerősei is😃 Az egyik drágábban dolgozott mint egy idegen. Másiknál voltam segítkezni. Mondta jön ő is hozzám csak szóljak. Jött is a munkadíjat még elkérte 😁
2022. nov. 28. 19:17
 17/26 anonim ***** válasza:

16.

Megmondtam volna, hogy annyit fizetek, mint te fizettél.

2022. nov. 28. 19:33
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Műszaki ellenőr nélkül építkezni olyan mint bíróságon megjelenni ügyvéd nélkül.
2022. nov. 28. 21:58
 19/26 A kérdező kommentje:

Aki a papíron a generálkivitelezőnk, ő a műszaki ellenőrünk is

Ki is szokott jönni a munkafolyamatok végén

De közben nincs ott ő sem

2022. nov. 28. 23:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Aki a papíron a generálkivitelezőnk, ő a műszaki ellenőrünk is"

Ezt csak viccnek szántad ugye? Ez olyan, mintha a suliban saját magad javítanád a dolgozatod...

Ez csakis úgy működik, ha az ellenőröd teljesen független.

2022. nov. 29. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!